Klub se s Moribou stále nedohodl

Klub se s Moribou stále nedohodl

Klub se s Moribou stále na nové smlouvě nedohodl a zůstává záhadou, jestli k dohodě vůbec dojde. S týmem na přípravu do Německa neodcestoval, protože je nyní součástí B-týmu a tam zůstane, dokud se situace ohledně smlouvy nevyřeší.

Dnes se konala třetí schůze mezi agenty Moriby a klubem, který zastupovali Ramon Planes a Mateo Alemany. Setkání se uskutečnilo v tréninkovém areálu Joana Gampera a zúčastněné strany nedošly k žádné dohodě. Budou se muset sejít znova a opět situaci projednat, datum čtvrtého mítinku však prozatím určeno nebylo. 

Hlavním problémem je podle všeho příliš vysoký plat, který Moriba po klubu požaduje, ten si jej však kvůli aktuální finanční situaci i finančnímu fair play nemůže dovolit a nechce mu vyjít vstříc. Aktuální smlouva Moribovi skončí v červnu příštího roku. Zatím se k tréninku áčka nepřipojil a asi ani nepřipojí, bude totiž trénovat s Barcou B. V uplynulé sezoně si Moriba zahrál v 18 zápasech a svými výkony zaujal několik klubů, především v Anglii.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Prodat. Přípravný zápasy ukazujou, že je kam sáhnout. Klukoj je málo 2 míče euro nebo kolik. Fakt neskutečný. Takový u nás nepotřebujeme

28.07.2021, 23:06

Já naopak doufám, že Moriba neodejde, neboť ten hráč je rozdílovej a asi největší talent z La Masie společně s Fatim. Za 2 nebo za 3 roky muže mít hodnotu i přes 80 mega. Dovolím si tvrdit, že by bylo lepší pustit Pjaniče s 14 mil. platem i zadarmo, než abychom přišli o Moribu. Letos by klidně mohl dělat Busquetsovi náhradníka a od příští sezony ho může v trojčlenné záloze plnohotnotně nahradit.

www.youtube.com

29.07.2021, 11:20
cechoma Žáán

Talent je to obrovský, to je jasný. Ale pokud je pravda, že pro něho chtějí plat jako má Pedri a Araujo - reprezentanti a členové základní sestavy (Araujo teda téměř), tak je to výsměch. Zvlášť v době, kdy všem platy snižují. Za mě jde spíš o princip, než že by nebyl milion navíc. Prostě si takový peníze zatím nezaslouží. Pokud mu uhnou, může se stát, že už na snížení nikdo nekyvne a naopak budou mladí přidat. A že jich tam je teď hodně.

29.07.2021, 17:12

To vyjádření jeho otce z počátku roku bylo asi jen plivnutí do louže. Trochu se bojím, že i pokud dojde k dohodě, budou s ním a financema problémy.

30.07.2021, 08:27

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat