Koeman: Byl to zatím náš nejlepší zápas

Koeman: Byl to zatím náš nejlepší zápas

Jak viděl včerejší výhru nad Juventusem trenér Ronald Koeman? Na pozápasové tiskové konferenci se samozřejmě nešlo vyhnout ani otázce na rezignaci vedení klubu.

Zápas: ,,Vždy je důležité vytvářet šance. Herně jsme byli lepší, hráli jsme hluboko. Odehráli jsme skvělý zápas, hráli jsme svoji hru. Výsledek  jespravedlivý. Neznali jsme ho předem a naše šance byly velmi dobré. Antoine měl smůlu, jeho střely už nemohly být lepší. Byl to zatím nejkompletnější výkon od doby, co vedu Barcelonu, pokud přihlédneme ke kvalitě soupeře."

Útočníci: ,,Nemohu vyzdvihnout jednoho.  Všichni ukázali sebevědomí a osobnost proti těžkému soupeři. Vzhledem k Pedriho věku je to, co předváděl na hřišti, úžasné.  Hraje s velkým klidem a bude pro Barçu skvělým hráčem."

Stopeři: ,,Od začátku sezóny víme, že jich máme málo. Pokud jeden nebo druhý chybí, máme problémy. Chtěli jsme čtyři stopery, ne tři, ale nikoho jsme nemohli koupit. Piqué byl suspendován a Araujo se zranil, takže jsme museli hledat jiné řešení. De Jong již na této pozici hrál v Nizozemsku a dnes si vedl velmi dobře."

Vedení: ,,Myslím, že se musíme zaměřit na sportovní aspekty a týmu se po rozhodnutí prezidenta dařilo velmi dobře. Na nás to nemá vliv. Svou energii směřujeme na hřiště. Zbytek není v našich rukou. Pokud se pro mě něco změní, musí mi to oznámit. Musíme vylepšovat naši hru individuálně i jako tým."

Reakce: ,,Osobně se mi ulevilo, ale každý na to má svůj názor. Dnes jsme ukázali, že události kolem vedení se nás nedotkly. Nemohu říci, že by mě rezignace vedení překvapila. Dělo se kolem toho hodně a rozhodně to bylo pro dobro klubu a kvůli mnoha okolnostem, které nemohu komentovat."

Griezmann: ,,Když nemáte štěstí, je třeba pokračovat v práci."

Messi: ,,Můj vztah s Leem nebyl nikdy složitý. Mluvili jsme upřímně a Messi dělá vše pro to, aby vyhrával zápasy. Dnes jsem řekl jen to, že o výsledku mělo být rozhodnuto dříve."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat