Koeman: Dest bude pro Barcelonu užitečný

Koeman: Dest bude pro Barcelonu užitečný

Koeman věří, že Dest má potenciál k tomu, aby toho klubu v budoucnu mnoho nabídl. 19letý hráč má do Barcelony přijít z Ajaxu a nahradit tak Nelsona Semeda, který přestoupil do Wolves. 

"Víme, že klub má teď nějaké ekonomické problémy, jako všechny ostatní. Kromě pozice pravého obránce je tady však jedna či dvě herní pozice, které bychom ještě chtěli posílit. Jedna z nich je pozice č. 9 a také ještě diskutujeme o příchodu středového obránce."

"Dest byl na lékařské prohlídce, zatím však musíme počkat na podpis smlouvy. Do té doby se k tomu moc vyjadřovat nechci. Můžu však říct, že by pro Barcelonu mohl být velmi užitečným hráčem," řekl Koeman na tiskové konferenci před čtvrtečním zápasem s Celtou Vigo.

"V minulosti jsem s ním mluvil, jednalo se tehdy o nizozemskou reprezentaci. On se však rozhodl, že bude hrát za USA, to je jeho volba."

"I přes jeho věk už na profesionální úrovni odehrál hodně zápasů, včetně několika v Lize mistrů. Je však jasné, že bude o místo na hřišti soupeřit i s dalšími obránci."

"Mít mladé hráče je důležité pro budoucnost klubu," vysvětloval Koeman. A mladý fotbalista se Barceloně bude skutečně hodit, protože o omlazení kádru se hovořilo už nějakou dobu. Takového obránce by si klub mohl vypilovat a do budoucna by mohl být jedním z klíčových hráčů, pokud se v týmu skutečně uchytí. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Dúfam, že to bude vydarená kúpa. Potrebujeme kreatívneho rýchleho pravého beka, ktorý spĺňa defenzívne ako aj ofenzívne atribúty. Bodaj by bol Dest hráčom, ktorý sa po niekoľkých rokoch vypracuje na úroveň Daniho Alvesa, už to proste potrebujeme po Daniho odchode.

01.10.2020, 08:02

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat