Koeman: Jsem více zklamaný než po prohře s PSG

Koeman: Jsem více zklamaný než po prohře s PSG

Ronald Koeman v rozhovoru po zápase přiznal, že je z dnešního výsledku zklamaný ještě více než z úterní prohry s PSG.

,,Je to zklamání, takové zápasy musíme vyhrávat, a to se dnes nepodařilo. Nevyužili jsme velkou příležitost po tom, co Atlético prohrálo. Jsem ještě víc zklamaný, než jsem byl po té prohře s PSG. Neměli jsme si ty dva body nechat utéct. Jsme zklamaní."

,,Nechtěl byl obviňovat jednotlivé hráče. Nedařilo se nám útočit a taky musíme jinak bránit. Kdyby šlo jen o kvalitu předvedené hry, měli jsme vyhrát."

Barcelona sice většinu zápasu vedla, po penaltě soupeře v 90. minutě už se jim však skórovat nepodařilo.

,,Bylo problémem, že jsme vedli jen o gól, takže mohli vyrovnat kdykoliv, což se podařilo. Nedařilo se nám vytvářet si šance, protože jsme neměli dostatek prostoru. Chyběly nám vepředu nějaké nápady. Musíme ten zápas rozebrat a zjistit, co všechno bylo špatně."

Koeman si myslí, že se Barceloně ještě nějak může podařit zvrátit průběh Ligy mistrů a Copa del Rey.

,,Ještě s tím můžeme něco udělat. Žádný tým nevyhrává zápasy tak snadno. Musíme si ale uvědomit, že příležitosti jako byla ta dnešní musíme využívat."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Pořád jenom kecy typu "musíme si rozebrat, co bylo špatně", ale zlepšení žádné. Obrana neustále dělá školácké chyby a absolutně v ní nefunguje komunikace - chyba trenéra. Útok řeší situace složitě, není přímočarý, tím pádem neproměňuje šance nebo se do nich vůbec nedostává - chyba trenéra. Sevilla, PSG i Cádiz - naprosto prokaučované a trapně odehrané klíčové zápasy sezony. Je sice krásné, že jsme jakýmsi zázrakem 7x za sebou vyhráli venku, každopádně to bylo vykoupeno otřesnými domácími výkony proti silným i slabým soupeřům, ostudnou ztrátou superpoháru a rádoby heroickými prodlouženími proti třetiligovým komediantům a Granadě v Copě. Po té sérii a výhře nad Bilbaem a Betisem už jsem mu trochu začínal věřit, poslední zápasy to celé bohužel opět poslaly do sraček, pokolikáté už v této sezoně? Dva, tři lepší zápasy naděje a potom ostuda, pořád dokola. "Neporazitelné" Sevilly a PSG si pár dní po nás vodí tragický Dortmund a Monako plné mladíků.

21.02.2021, 22:36
Andreas Klokanomet

Ty si neuveriteľne.... Vidíš, aké má mužstvo? Aké dostal v lete posily? V zime? Co chceš zlepšovať, ak ti v kádri musia hrať tie isté indivíduá, čo aj minulú sezónu, aj pred minulú atď. Chceš starých psov naučiť nové kúsky? S čím má ten chlap pracovať? Kritizovať ho za chyby bývalého vedenia ktoré sa urobili za poslednú dekádu je z cestné. Chceš aby boli výsledky? Budeš spokojný, ak bude betónovat, rezignuje na nejakú koncepciu a bude sa spoliehať na náhodu ako Valverde? Už fakt si daj facku

22.02.2021, 06:23
Barca Lukas Andreas

Souhlas.Když v létě odejde Suarez,Vidal,Rakitic,Semedo a přijde jenom Dest,Pedri,Trincão je to znát.Na to jaké máme mužstvo se nám daří skvěle.
Příští rok to bude lepší.

22.02.2021, 08:13
Klokanomet Barca Lukas

Wow, tak Semedo, to je neuvěřitelná ztrátasmiley Jeden z nejhorších hráčů, jakého jsem kdy v Barceloně viděl. Na Suáreze, Rakitiče a Vidala jste uměli jenom plivat, ale najednou jsou to nenahraditelné ztráty, které brání Koemanovi v lepších výkonech :DDD

22.02.2021, 13:17
Andreas Klokanomet

Keď na niečo chceš reagovať, tak aspoň sa nepovysuj. Si strašne arogantný had. Ja osobne som strašne rád, že Koeman mal gule a tebou menovaný už v mužstve niesu. Lenže to automaticky neznamená, že sa všetko, čo sa odkladalo roky zmení za jednu pol sezónu. Najväčšou tragédiou bolo, že sa angažoval Valverde, pragmatik bez výraznej koncepcie. Jeho futbal bol postavený na totálnej závislosti od výkonu jednotlivcov. Hlavne Messiho. Svojim spôsobom, už Lucho pochopil, že mužstvo potrebuje omladit. Digne, Alcacer, Gomes, to v tej dobe boli mladý a šikovný chlapci. Ze úplne nezapadli, je normálne ale aspoň snaha bola. Áno, dalo sa naďalej hrať so zálohou Vidal, Rakitic, Busquets a s útokom Messi, Suarez. Možno by na domácej scéne bolo o čosi viac bodov, lebo by robili menej individuálnych chýb ( i keď neverím) ale absolútne nič by to Barcelone nedalo. V Európe by sme tak isto dostali na prdel akurát by sa tu ospevoval náhodný titul po odporom futbale. Ale aká by bola perspektíva? Vyhliadky do ďalšej sezóny?

22.02.2021, 14:32
Andreas Klokanomet

Momentálne to síce vyzerá zle, ale ak si predstavím, že nám do základnej zostavy pribudli Dembele, Pedri, Araujo, Dest, často hráva Trincao, Riqui sa začal presadzovať, dáva sa šanca Minguezovi, dôjde Garcia a je vidieť tu zmenu a transformáciu, nepotrebujem nutné hneď ani titul ani úplne každý zápas perfektný výkon. Lebo konečne ta budúcnosť ma aj nejakú tvár. Určite som radšej, ak síce sa prihodiť zápasi ako včera, kde sa chlapci môžu z niečoho priučiť ale aspoň chcú vyhrať a hrať, ako pozerať na bezradný futbal z čias Valverdeho kde to bolo čiste o Messiho forme a záloha vedela tak akurát prihrávku na brankára.

22.02.2021, 14:38
Robert Duchoň Andreas

Nemusí tam rvát tragickéh Lengleta a pomalého Buesqetse.

22.02.2021, 13:10
René Robert Duchoň

Buď objektivní,Lenglet a Sergio za všechno nemůžou,Creus ti to vysvětlí.

22.02.2021, 14:34
Jirka Klokanomet

Nevím proč tady na něho pořád nadáváš. Jestli tě to nebaví, tak běž fandit jinam. Věřím, že ty bys s tímhle týmem udělal zazráky

22.02.2021, 11:06
Klokanomet Jirka

To je fakt úžasný argument, JirkosmileyVíš vůbec o tom, že tento tým má hráče za stovky milionů euro, mladé talenty i zkušené legendy? Proč bych nenadával, když ve třech klíčových zápasech sezony dáme přesně 0 gólů ze hry, hrajeme otřesný, nudný fotbal a proti každému silnějšímu týmu jsme bez šance? To je povolené kritizovat jenom tehdy, když vyhráváme tituly, poháry, El Clásica rozdílem třídy a pravidelně postupujeme do čtvrtfinále LM?

22.02.2021, 13:15
CUBEBIKE Klokanomet

Budeme všichni rádi až to začneš koučovat ty 🤣🤣🤣

22.02.2021, 15:33

Dookola omieľa, že je to blbé, no stále bude staviať ako stopéra radšej Lengleta ako Minguezu a Busquetsa tiež a striedať bude v 80. minúte. Obohratá pesnička.

22.02.2021, 14:50

Podraz na Koemana byl provedenej před sezónou neuvolněnim Messiho. Tahle chyba, která mu znemožnila budovat novej tým a ukázat tak, jestli má na to trénovat klub jako je Barca nebo ne, se nám teď navíc vrací ve všech směrech - výkonnostních, výsledkovejch, finančních... Neni mi jasný, co by měl jako zaměstnanec klubu do médií vykřikovat jinak, než to dělá. Tohle je ztracená sezóna ani ne tak nějakym většim výsledkovym výkyvem, ale tim, že se nenastoupila cesta ke zlepšení.

22.02.2021, 17:40
smazáno Jazbar

Aký podraz? Veď sám vraj Messiho prehováral, aby zostal, a rovnako aj Coutinha.

22.02.2021, 18:38

koeman je dobrej, ze je Barca na dně za to můžou ty idioti co vedli klub posledních 10 let

22.02.2021, 17:57
CUBEBIKE antimadrista

@antimadridista konečně taky nějaký kladný názor na Koemanna. Nezapomeňte kolik současných skvělých hráčů pro světový fotbal objevil právě on.. mimo jiné Mané, Van Dijk aj. I kdyby tu byl 2 roky a udělal černou práci.. vzestup pod ním určitě zaznamenají Fati, Pedri, Araújo, Trincao a pokud se srovná i Puig. Pak ať to klidně převezme Xavi a dotáhne to. Ale myslím a věřím že Koemamn není špatná volba. A kdo od něj letos čekal automaticky trofeje po těch hovnech z minulých sezón je buď permanentně ozralej nebo zfetovanej.

22.02.2021, 19:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat