Koeman: Nemyslím si, že tento zápas byl pro mě poslední, mám platnou smlouvu

Koeman: Nemyslím si, že tento zápas byl pro mě poslední, mám platnou smlouvu

Ronald Koeman po vítězném zápase na hřišti Eibaru poskytl rovněž novinářům rozhovor. Jeho tým díky brance Antoinea Griezmanna skončí v tabulce na třetím místě a nemyslí si, že by tento zápas měl být pro něj v roli hlavního trenéra posledním.

"Nemyslím si, že by měl být tento zápas pro mě poslední, mám tady smlouvu. Hodně se o tom v poslední době mluví, ale jsem klidný," řekl po zápase.

"V době, kdy jsem se týmu ujal, byl už kompletně sestaven. Náš jediný podpis od mého příchodu byl Sergiño Dest. Podle mého názoru není tento tým na takové úrovni, kterou chceme v Barceloně mít."

"Mnoho lidí v klubu si myslí totéž. Snažíme se společně tým vylepšit. Jsou tady starší hráči, kteří stále mohou být přínosní a také máme mladé kluky, kteří se můžou zlepšovat a získávat zkušenosti," pokračoval.

"Tito mladí hráči se budou zlepšovat. Tým ale není kompletně dokončen a ani to není možné vše stihnout během jedné sezóny."

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Posledních pár zápasu jen sedí a kroutí hlavou, jak to teda klukům nejde. Nevím no, koučování si představuju jinak. Zvlášť v době, kdy nejsou fanoušci a hráči slyší pokyny úplně přesně. Když to teda nejde, tak bych si představoval, jak stojí u lajny a dává pokyny. Ale ne, dočkáme se jenom zapisování si poznámek (na tréningu už je pozdě), kroucení hlavou a přinasranýho výrazu. Stylem hry co předvádíme a jeho přístupem během zápasu se mi fakt znechutil a přál bych si změnu

25.05.2021, 17:37

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat