Koeman: Piquého červená karta byla moc přísná

Koeman: Piquého červená karta byla moc přísná

I když Barcelona s Ferencvárosi zvítězila 5:1, Piqué v druhém poločase dostal červenou kartu a trenér Barcelony s tímto rozhodnutím nesouhlasí. 

,,Ta červená karta byla moc přísná. Aby se proti nám kopala penalta a jeden z hráčů ještě dostal červenou kartu, to bylo moc přísné. Musím však pochválit tým za to, jaký výkon podal, i když bylo na poli 10 hráčů."

Piquého červená karta znamená, že si proti Juventusu nezahraje. Koeman však věří, že nebude problém obránce v tomto zápase nahradit.

,,Samozřejmě, že je dobré mít k dispozici všechny hráče. Araújo je ale dobrý. Mezi hráči je zdravá konkurence. Když nebude moct Piqué nebo Lenglet hrát, nebudu mít obavy, protože máme ještě Araúja. Ten zápas se nám povedl, i když nám chvilku trvalo, než jsme se dostali do hry a našli jsme rytmus, který jsme chtěli." 

,,Myslím si, že náš problém je, že občas zpomalíme herní rytmus a snížíme tlak na soupeře. Pokud bychom tyto dvě věci dokázali udržet, budeme na tom velmi dobře. To je pro mě teď klíčové."

,,Nemyslím si, že momentálně toho po týmu můžu chtít o moc víc. Daří se nám. Sice jsme nevyhráli každý zápas, ale proto se chceme zlepšit. Jsme klidní, víme, že máme prostor ke zlepšení."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat