Koeman: S Griezmannem nemám žádný problém

Koeman: S Griezmannem nemám žádný problém

Během reprezentační pauzy proběhla určitá nepřímá výměna názorů mezi barcelonským koučem a Griezmannem. Koeman teď všechny ujistil, že mezi ním a Griezmannem není žádný problém.

Francouzský útočník schytal kritiku za to, že v zápase proti Seville neproměnil několik šancí, což zdůraznil i Koeman. Griezmann se tak během reprezentační pauzy ozval s tím, že jej trenér francouzského národního týmu Didier Deschamps staví na tu správnou herní pozici.

"Každý má právo něco říct," komentoval Koeman Griezmannovo vyjádření. "Víme, že se takové věci stávají. Včera odpoledne jsem s ním mluvil, ale ne kvůli tomu, co řekl. Bavili jsme se o jeho pozici a výkonech. Řekl jsem mu, že se snažím z týmu dostat jen to nejlepší. Taky jsem mu řekl, že pokud si myslím, že je lepší, aby hrál na pravém křídle, tak ho tam taky postavím."

"Může hrát tam, ale taky může hrát na pozici číslo 10 nebo 9. O tom, co je pro tým nejlepší, rozhoduji já. On dělá to nejlepší, co jen může: maká na sobě a je disciplinovaný."

"Nemám s ním žádný problém. Snažím se z každého hráče dostat to nejlepší a nedávám nikoho do jiné pozice, než by měl být. Griezmann může hrát více na středu."

Barça má v příštích dnech skutečně nabitý program. Během 11 dnů má odehrát 4 zápasy. Jedním z nich je také El Clásico na Camp Nou proti Realu Madrid a následuje zápas skupinové fáze Ligy mistrů proti Juventusu. Koeman věří, že si Messi zahraje ve všech utkáních: "Myslím si, že si Leo zahraje ve všech čtyřech zápasech. Leo je na nabitý program zvyklý již několik let. Když nehraje, je z toho unavený ještě víc. Pokud bude mít nějaký zdravotní problém, tak to samozřejmě bude úplně jiná situace."

"Chceme pokaždé postavit ty nejlepší hráče, co máme, abychom vyhráli všechny ty zápasy. Z reprezentační pauzy se všichni hráči vrátili s nadšením a radostí. Po dnešním tréninku se rozhodne, kdo si zítra zahraje,"  komentoval kouč aktuální situaci.

Po zápase se Sevillou se kouč vyjádřil k de Jongovi, jemuž se zápas úplně nepovedl. Během reprezentační pauzy se však Frenkiemu dařilo více.

"Proti Seville se mu nedařilo. Je však hodně sebekritický. Ví, kdy nehraje na takové úrovni, jak by měl. Má právo odehrát špatný zápas. To mi nedělá starosti. V dresu Nizozemska byl ten nejlepší. Nesmíme zapomínat na to, že je velmi mladý."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Byl ten nejlepší? Viděl ty zápasy vůbec?

17.10.2020, 23:36

To je škoda že s ním nemáš problém Dutchmane, protože on nám dĕlá problémy na hřišti od té doby co ho privedli....smiley

19.10.2020, 05:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat