Koeman: Stále potrebujeme útočníka

Koeman: Stále potrebujeme útočníka

Ronald Koeman bol po víťazstve 0:1 na ihrisku Huescy spokojný. Každopádne sa vyjadril, že by bol rád, keby sa klubu podarilo získať už v tomto prestupovom období kvalitného útočníka, aj keď to bude veľmi náročné.

,,Nie je potrebné, aby som opakoval to, čo bolo povedané už na začiatku sezóny - že potrebujeme niekoho kvalitného smerom dopredu, niekoho, kto bude predstavovať konkurenciu pre súčasnú ofenzívu, kto vie strieľať góly. Ale prípadný prestup závisí od veľa faktorov,"  povedal Ronald Koeman. Je zrejmé, že kým sa nezvolí nový prezident, žiadny prestup sa neuskutoční.

Tréner bol spokojný s výkonom Barçy s výnimkou záveru zápasu: ,,Odhliadnuc od posledných 20 minút sme hrali dobre, no presadiť sa cez tak zatiahnutú obranu bolo náročné. Snažili sme sa využívať krídelné priestory a napokon sme strelili skvelý gól."

,,Na konci sme trochu trpeli, pretože súper začal hrať a snažiť sa niečo vymyslieť. Vyslali zopár centrov no podarilo sa nám všetko ubrániť. Ak sa vám nepodarí skórovať aspoň dva či trikrát, vždy sa v závere budete trochu báť o výsledok."

Na tému Griezmanna na lavičke sa vyjadril kouč takto: ,,Dôverujem každému hráčovi v tíme. Ak nastúpime s tromi záložníkmi, je priestor pre troch útočníkov. S Messim na jednej strane sme sa rozhodli dať priestor Dembélému a Braithwaitovi, pretože v takýchto zápasoch potrebujeme hráčov ich štýlu. Ousmane nám pomáhal rozťahovať hru do kraja a Martin na seba naväzoval obrancov. Čaká nás ešte množstvo zápasov, Antoine priestor dostane."


Zdroje: sport.es



Diskuze

Antoine by měl dostat prostor především k odchodu ... pro mě herně nezapadá, i když má sem tam nějaké světlé záblesky, pro mě tam pobíhá od ničeho k ničemu a je spíš jako páté kolo u vozu ... nechci být škodolibej, po boku Messiho hrát není žádná legrace, hlavně po psychické stránce, ale sakra ...

04.01.2021, 20:05

Nechápu proč neudělá útok: DEMBELE + GRIEZMANN (falešná 9 jako v repre) + MESSI vpravo, podobně jako za éry enriqueho, střed zálohy: Pjanic (Puig), DeJong, Busquets. Obrana je nejvetší problém, ale určitě bych dal šanci Umtitimu, ten frejer patřil před 3 let mezi top 4 stopery na světě, a potenciál a kvalitu na barcelonu rozhodně má, už to jednou dokázal, ale musí hrát! Lenglet hraje dobře jen když má u sebe jistotu v podobe Piquého, alba už to herně nezvládá a Dest je moc mladý, ale třeba se výkonnostně zvedne, ale v tuhle chvíli by byl semedo rozhodně platnější.

Každopádně Barcelona může už jen překvapit, titul nikdo nečeká a postup v LM přes PSG se vším respektem taky ne. Takže tohle může být naše výhoda. Chce to ale začít vyhrávat a zlepšit obranu, pak máme šanci něco tento rok vyhrát.

05.01.2021, 15:19
Cestmir MK_7

Já třeba nechápu, na co tam ten "pirát" pořád oxiduje ...

05.01.2021, 19:48
Cestmir Cestmir

myšleno "BLUDNÝ HOLANĎAN"

05.01.2021, 19:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat