Koeman: Ta penalta byla rozhodující moment, VARu nevěřím

Koeman: Ta penalta byla rozhodující moment, VARu nevěřím

Koeman byl jedním z těch, kteří rozhodnutí rozhodčího Juana Martineze o penaltě odsoudili. Koeman věří, že právě penalta byla pro Real výhodou a ovlivnila zbytek průběhu utkání.

"Hráli jsme dobře, vytvářeli jsme si šance. V druhém poločase jsme byli také dobří. Je těžké to pochopit, nezasloužili jsme si ten zápas prohrát."

"Některá rozhodnutí rozhodčích jsem nepochopil. Rozhodnutí o penaltě ten výsledek hodně ovlivnilo. Až do té penalty nám to šlo dobře. Hodně nás to ovlivnilo. VARu nerozumím. Myslím si, že se používá jen proti Barceloně."

"Odehráli jsme pět zápasů a ani jednou nám VAR nic nepřinesl. Nezasloužili jsme si dnes takto prohrát. Řekl jsem rozhodčímu, že doufám, že mi někdo vysvětlí, jak VAR ve Španělsku funguje."

"Proti Seville nepískli penaltu po faulu na Messiho, taky nepřišly ty dvě červené karty, co měli dostat hráči Getafe. S Lengletem jsem o tom ještě nemluvil. Myslí si, že jej Ramos předtím zfauloval. Sice Ramose zatáhl za dres, ale ne tak moc, aby takto spadl na zem. Když vás někdo tak zatáhne za dres, padáte dopředu, ne dozadu."

"Je to normální, že se z toho hráči Realu snaží co nejvíc vytěžit. Je na rozhodčím, aby spoluprací s VAR rozhodl, jestli je to penalta nebo ne. Už o tom nechci mluvit, ale byl to rozhodující moment zápasu."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat