Koeman: Ten výkon byl pod naši úroveň

Koeman: Ten výkon byl pod naši úroveň

Koeman si je vědom toho, že výkon Barcelony proti Realu Valladolid nebyl rozhodně ideální. Tři body zachránil před koncem zápasu brankou Dembélé.

"V prvním poločase bylo v naší hře hodně věcí špatně. Vůbec jsme na ně netlačili. Od začátku jsem viděl pomalou a unavenou Barcelonu. Ten zápas jsme vůbec neměli pod kontrolou. Proto jsme pak změnili systém hry a v druhém poločase jsme se zlepšili."

"Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Nehráli jsme na naší obvyklé úrovni. Real Valladolid bránil dobře, ale myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát."

I přes komplikace je Koeman rád, že tým získal tři body.

"Ukázali jsme, že dokážeme vyhrávat. Je potřeba, aby měli hráči dost energie. To jsem moc neviděl a možná to je i kvůli té reprezentační pauze. Naštěstí se nám podařilo vyhrát."

"Někdy máte štěstí, někdy zase ne. Musím ale vyzdvihnout mentalitu hráčů, protože o ty tři body nepřestali bojovat. Na konci zápasu jsme měli trochu štěstí. Byl jsem ale klidný, větší strach jsem měl v prvním poločase, protože jsem viděl úplně jiný tým než v předchozích zápasech. Pak jsme se zlepšili a vytvářeli jsme si šance. Hráči ukázali, že se dá vyhrát i bez toho, aniž byste hráli dobře."

Dembélé nadále ukazuje svou důležitost pro tým.

"Je to důležitý hráč. Ukázal to svým výkonem a gólem nám zajistil tři body. Má teď dobrou sezonu, hodně se zlepšil. Prospělo mu, že je pravidelně v základu."

Co říká Koeman na následující El Clásico?

"Vždy je to důležitý zápas. Teď ještě více, když vezmeme v úvahu aktuální situaci. Dobrý výsledek je důležitý v boji o titul."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat