Koeman: Tým jako Barcelona nemůže dostat takový gól

Koeman: Tým jako Barcelona nemůže dostat takový gól

Barcelona v sobotním zápase prohrála 1:0 s Atléticem Madrid. Brankář Ter Stegen udělal nevídanou chybu, která umožnila skórovat Carrascovi. V nastaveném čase prvního poločasu se už zdálo, že oba týmy půjdou do šaten za remízového stavu. Po ztrátě míče a riskantním vyběhnutí Ter Stegena vstřelili domácí jediný gól utkání. Není tak divu, že trenér Koeman byl po zápase velmi frustrovaný.

"V prvním poločase jsme hráli dobře, ale tým jako Barcelona nemůže dostat ve 47. minutě takový gól," uvedl Koeman v pozápasovém rozhovoru.

Poté, co se po velmi nepříjemném střetu zranil Piqué, musel Koeman vystřídat a přeskupit řady. Obává se, že zranění Piquého a také Roberta mohou být vážná. 

"Bojím se jako každý trenér. V dnešní době je spousta zranění kvůli nabitému harmonogramu, který máme. Počkám do zítřka, až budeme vědět, jak na tom oba hráči jsou. Zatím jsem s nimi nemluvil, ale hrozí, že budou chybět delší dobu."

Na závěr se trenér pozastavil nad dvěma šancemi, které jeho tým nevyužil a také nad celkovým dojmem a výkony:

"Musíme se zlepšit v útoku a v obraně. Víme, že musíme udělat šňůru vítězných zápasů. Hráči fungují dobře, ale chceme lepší výsledky. V zásadě jsme udělali maximum. Měli jsme dvě velké šance na vyrovnání. Proti Atléticu je to vždycky těžké. Všichni víme, že velmi dobře brání."

Barcelona získala pouhých jedenáct bodů ze čtyřiadvaceti možných a krčí se až na desátém místě tabulky. Objevily se první zprávy o stavu dvou zraněných hráčů, které ale ještě nejsou oficiální. U Piquého hrozí, že bude muset na operaci a mohl by chybět až půl roku. U Roberta to vypadá na několikatýdenní pauzu.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat