Koeman: Věk hráčů neřeším, nejdůležitější jsou výkony

Koeman: Věk hráčů neřeším, nejdůležitější jsou výkony

V rozhovoru po včerejší výhře s Osasunou Koeman promluvil o svém přístupu k mladým hráčům a vyjádřil se také k situaci v Lalize a nadcházejícímu zápasu Ligy mistrů. Pochválil také Moribu, který vstřelil první gól za áčko. 

"Byl to skvělý gól. Pokaždé, co přijde na hřiště, něco týmu dodá. Na míči je dobrý a taky je fyzický silný. Snaží se, aby se do áčka dostával častěji. Jsme pyšní na to, že můžeme do týmu přivést mladé hráče. Děláme to, protože si zaslouží dostat příležitost."

"Hráči jako Pedri, Ilaix, Riqui, Mingueza a Araujo ukazují, že mají velkou budoucnost. Jako trenér chci dávat mladým hráčům příležitost, protože jsou budoucností klubu."

"Když hrají mladí hráči, nechci se na nic vymlouvat. Musíme vyhrávat tak i tak. Pokud to dokážeme s mladými hráči, tím lépe. Nejdůležitější pro mě je, že jsou soutěživí. Věk pro mě nehraje roli. Důležité je to, co předvedou na hřišti."

Co říká kouč na situaci v lize?

"Musíme nadále vyhrávat. Nebyl to náš nejlepší zápas, ale byli jsme na tom docela dobře a zasloužili jsme si vyhrát. Jsem šťastný. Je důležité udržet si dobrou formu. Musíme doufat, že nám to vydrží.

Ve středu na Barcelonu čeká odveta s PSG.

"Musíme si odpočinout a připravit se na ten zápas. Nechtěl bych říkat, že je to nemožné. Chceme tam ale alespoň jet pro dobrý výsledek."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat