Na středeční trénink Barcelony se přišel podívat i prezident Bartomeu

Na středeční trénink Barcelony se přišel podívat i prezident Bartomeu

Příprava FC Barcelony na ročník 2019/2020 je od neděle v plném proudu a za poslední dva dny pokračovala celkovým počtem dvou tréninků. Jeden proběhl v úterý, zbylé dva pak ve středu. Na jeden z nich se přišel podívat i klubový boss, Josep Maria Bartomeu.

Na pondělní dva tréninky barcelonského áčka navázal v úterý pouze jeden, na kterém z rezervy nechyběli Iñaki Peña, Oriol Busquets, Álex Collado, Riqui Puig a Carles Pérez. O den později nahradil druhého jmenovaného Ronald Araujo a předposledního v dopoledním tréninku Monchu.

Všechny přítomné hráče včetně trenéra Ernesta Valverdeho, který pro oficiální klubová média podal první interview v nové sezoně v němž probral průběh přípravy či nové posily, navštívil při odpoledním cvičení prezident klubu Josep Maria Bartomeu.

Čtvrtek poznamená opět pouze jeden trénink se začátkem v půl desáté dopoledne, zatímco pátek přinese opět dvojitou dávku trénování (druhá jednotka začne v 18:30 SELČ). Barcelonisty čeká tuto sobotu odlet do Japonska, kde se uskuteční první ročník Rakuten Cupu.

V něm vyzvou nejprve příští týden v úterý Chelsea se začátkem o půl jedné našeho času. Druhým soupeřem bude v sobotu 27. července Vissel Kóbe, s nímž poměří Katalánci síly od 11. hodiny dopolední. Po návratu domů na ně čeká souboj o Gamperův pohár s londýnským Arsenalem.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat