LALIGA EXPERIENCE SE VRACÍ: VYHRAJTE ZÁJEZD NA ZÁPAS LALIGY

LALIGA EXPERIENCE SE VRACÍ: VYHRAJTE ZÁJEZD NA ZÁPAS LALIGY

Chcete zažít jedinečnou atmosféru zápasů La Ligy? Díky soutěži La Liga Experience máte šanci. Ve hře jsou dva zájezdy na zápas Realu Sociedad s týmem FC Barcelona. Odehraje se 13. ledna a vy můžete být u toho.

Dva příznivci fotbalové La Ligy z České republiky a ze Slovenska si v lednu vychutnají nejvyšší španělskou soutěž naživo. K tomu si s sebou na třídenní zájezd do baskického San Sebastianu, kde se na tamním stadionu Anotea utkání odehraje, mohou vzít s sebou jednoho člena rodiny, kamaráda, partnera či partnerku.

Jak se na zápas dostat? Stačí, abyste na webových stránkách stanice DIGI Sport odpověděli na několik otázek, týkajících se baskického klubu Real Sociedad. Pokud je zodpovíte správně, zařadíte se se do soutěže La Liga Experience o třídenní zájezd do San Sebastianu na zápas Realu Sociedad s týmem FC Barcelona. Čas máte do středy 20. prosince.

Dva výherci hlavní ceny budou vylosováni dne 23. prosince ve studiu DIGI Sport v rámci doprovodného studia k El Clásiku. Dalších devět pak obdrží věcné ceny od La Ligy včetně originálního dresu jednoho z týmů.

Co úspěšní soutěžící získají? Kromě leteckého zájezdu v termínu 12.–14. ledna 2018 s ubytováním a vstupenkami na utkání Realu Sociedad s Barcelonou je čeká prohlídka města San Sebastian i stadionu, možnost sledovat rozcvičku obou týmů přímo z trávníku, ale také setkání s domácími fanoušky či ochutnávka místních specialit.

Do soutěže se mohou zapojit sportovní fanoušci z České a Slovenské republiky na stránkách https://www.digisport.sk. K zařazení do slosování o zájezd je potřeba zodpovědět správně na všechny uvedené vědomostní otázky. Každý soutěžící se může zapojit pouze jednou. Mediálním partnerem soutěže La Liga Experience je Deník Sport.


Zdroje: foto: as.com



Diskuze

tak hlavně že ty odkazy (jejich stránky) nefungují

29.11.2017, 08:10
Migueli pyspetr
Systémový administrátor

Včera to fungovalo.

Vypadá to, že jim nejedou celé stránky, takže proto.

Naše odkazy jsou správně, snad to brzy vyřeší.

29.11.2017, 08:18

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat