Laporta: Frenkie de Jong? Barcelona jej nehodlá prodat

Laporta: Frenkie de Jong? Barcelona jej nehodlá prodat

Joan Laporta využil svého vystoupení na poctě Johanu Cruyffovi, aby informoval o situaci Barcelony na přestupovém trhu. Ve vyjádření trvá na tom, že de Jong Barcelonu neopustí a přiblížil situaci Dembélého, Lewandowkého a Raphinhy.

"Nemáme v úmyslu jej prodat. Chce tady zůstat. Manchester United není jediným týmem, který jej chce," trval na svém Laporta.

V případě Lewandowskeho uznal, že Bayern situaci neulehčuje a poděkoval hráči za to, že vyjádřil touho do Barcelony přestoupit:

"Lewandowski je hráčem Bayernu a raději to nebudu dále rozebírat. Děkujeme mu za to, že vyjádřil touhu přijít do Barcelony. Jsme velmi polichoceni."

Vysvětlil také složitou a nečitelnou situaci Dembélého:

"Pokud přijme naši finanční nabídku, tak zůstane. Nestanovili jsme žádný časový limit."

Prezident hovořil také o Raphinhovi:

"Mluvili jsme s Leedsem a myslím si, že nebudou zklamaní. Nadále komunikujeme. Záleží také na tom, co nabídnou ostatní kluby."

Zatím stále nedošlo k prodloužení smlouvy s Gavim. Vše ale nasvědčuje tomu, že se situace vyřeší:

"Gavi si vede velmi dobře. Jsme velmi spokojeni s tím, jak se vše vyvíjelo s jeho agentem Ivanem de la Peňou a také se samotným hráčem," ujistil fanoušky. 

 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Myslím, že pět stoperů by už mělo být standardem. Když se teď zvýšil počet střídání, je potřeba širší tým. Na to ostatně taky dost doplácíme poslední dva roky, kdy na soupisku dopisujeme už i třetího brankáře.
Dost nás kosí zranění, Araujo mívá často svalové problémy, Piqué už ve svém věku taky nebude dvakrát odolný (plus je otázka, jestli ještě zvládne plnou porci zápasů).
Počítám, že přes léto přijde jen jeden stoper (Christensen?), proto bych rád, aby tady Mingueza ještě aspoň rok zůstal. Nikdy z něj nebude top hráč, ale má potenciál být dobrým třetím/čtvrtým stoperem, kterého jinak budeme kupovat za x desítek mega. A samozřejmě dokáže zahrát i napravo, což je pro nás v současnosti taky velká výhoda.
Nepouštějme ho jen proto, že momentálně neodpovídá našim standardům, plat má malý a těch pár drobných za něj nás stejně nezachrání.

04.07.2022, 14:28
absint absint

A já jsem úplný ocas, protože jsem to napsal pod jiný článek smiley

04.07.2022, 14:30
karlos absint

😅😅😅

04.07.2022, 18:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat