Laporta: Jordi Alba klubu finančně pomohl

Laporta: Jordi Alba klubu finančně pomohl

Prezident klubu Joan Laporta ve čtvrtek na rozlučkovém ceremoniálu Jordiho Alby řekl, že španělský hráč výrazně klubu pomohl, a to nejen sportovně, ale i finančně.

"Chci zdůraznit jednu věc, o které jsem před chvilkou hovořil s vašimi zástupci. Kromě všeho, co bylo řečeno, Jordi prokázal v této době, kdy pomohl klubu finančně, velké odhodlání."

"Jen málo fotbalových profesionálů je toho schopno. Jordi má z vlastní iniciativy samozřejmě dobrou smlouvu, kterou si zaslouží. Bude v kariéře pokračovat, protože mu ještě pár let zbývá, ale měl ke klubu takovou úctu, že nám finančně pomohl. Vzdal se velké části svého platu a prokázal tím svůj velký závazek k tomuto klubu."

Na závěr Laporta dodal:

"Udělal to proto, aby klubu ulevil v otázce finanční fair play. Říkám to s hrdostí, protože to ukazuje Jordiho osobnost."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jordi Alba a Danny Alves to byli jezdci po stranách hřiště.30m sprint narážečka nebo přihrávka útočníkovi góóól.Tihle dva to byly plíce Barcy,nevyčerpatelný fyzický potenciál.Proto mohli Xavi,Iniesta,Sergio kouzlit a vymýšlet,technicky se předvádět a Messi střílet každý rok 30 a více gólu.Jordi hrál jednoduše,mladý Balde je podobný.Jen na pravé straně takového borce nevidím.Jordimu přeji vše dobré jak v životě,tak snad i v kariéře.Jsem fanoušek FCB a za tuhle dobu jsem vděčný,nádherně se na to koukalo.

02.06.2023, 10:59

Budu koukat na MSL na Miami.Věřím ,že tři kámoši z FCB Messi,Busques,Alba si budou spolu užívat fotbal.Věděl jsem,že tohle není náhoda,ale vše dlouho dopředu dohodnuté(píšu jinde),tahle chémie bude pokračovat i v zámoří.

09.07.2023, 13:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
30. João Félix 7
49. Raphinha 5
52. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat