Laporta: Jordi Alba klubu finančně pomohl

Laporta: Jordi Alba klubu finančně pomohl

Prezident klubu Joan Laporta ve čtvrtek na rozlučkovém ceremoniálu Jordiho Alby řekl, že španělský hráč výrazně klubu pomohl, a to nejen sportovně, ale i finančně.

"Chci zdůraznit jednu věc, o které jsem před chvilkou hovořil s vašimi zástupci. Kromě všeho, co bylo řečeno, Jordi prokázal v této době, kdy pomohl klubu finančně, velké odhodlání."

"Jen málo fotbalových profesionálů je toho schopno. Jordi má z vlastní iniciativy samozřejmě dobrou smlouvu, kterou si zaslouží. Bude v kariéře pokračovat, protože mu ještě pár let zbývá, ale měl ke klubu takovou úctu, že nám finančně pomohl. Vzdal se velké části svého platu a prokázal tím svůj velký závazek k tomuto klubu."

Na závěr Laporta dodal:

"Udělal to proto, aby klubu ulevil v otázce finanční fair play. Říkám to s hrdostí, protože to ukazuje Jordiho osobnost."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jordi Alba a Danny Alves to byli jezdci po stranách hřiště.30m sprint narážečka nebo přihrávka útočníkovi góóól.Tihle dva to byly plíce Barcy,nevyčerpatelný fyzický potenciál.Proto mohli Xavi,Iniesta,Sergio kouzlit a vymýšlet,technicky se předvádět a Messi střílet každý rok 30 a více gólu.Jordi hrál jednoduše,mladý Balde je podobný.Jen na pravé straně takového borce nevidím.Jordimu přeji vše dobré jak v životě,tak snad i v kariéře.Jsem fanoušek FCB a za tuhle dobu jsem vděčný,nádherně se na to koukalo.

02.06.2023, 10:59

Budu koukat na MSL na Miami.Věřím ,že tři kámoši z FCB Messi,Busques,Alba si budou spolu užívat fotbal.Věděl jsem,že tohle není náhoda,ale vše dlouho dopředu dohodnuté(píšu jinde),tahle chémie bude pokračovat i v zámoří.

09.07.2023, 13:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat