Laporta: Nic nemají, chtějí jen poškodit naši pověst

Laporta: Nic nemají, chtějí jen poškodit naši pověst

Prezident Barçy vystoupil na setkání s Peñas Barcelonistas de Andalucía, Ceuta y Melilla, který se konal v Órgivě (Granada), kde bránil nevinnost klubu v kauze Negreira. ,,Taktikou je snažit se nás utopit, zmáčknout, dokud se nevzdáme, ale my budeme Barçu bránit do poslední kapky krve," prohlásil a vyzval všechny fanoušky Barçy k jednotě.

Joan Laporta, prezident FC Barcelona, v pátek večer na XIV. kongresu Peñas Barcelonistas de Andalucía, Ceuta a Melilla, který se konal v obci Alpujarra v Órgivě (Granada), vášnivě hájil "pověst klubu". V doprovodu ředitele Antonia Escudera a asistenta předsednictva Enrica Masipa vyzval všechny přítomné k jednotě v době poznamenané "případem Negreira": ,,Nemají nic a jediné, co chtěli udělat, je poškodit naši pověst a čest. A se ctí Barçy se nehraje. Je to 123 let prokazování hodnot, odhodlání, odpovědnosti, čestnosti a fair play, protože tak chápeme fotbal, sport i život."

"Žádám vás, abyste zachovali jednotu, jednotu na obranu našeho znaku, naší podstaty, našeho modelu vlastnictví. Barça musí vždy patřit všem svým členům, příznivcům a fanouškům, které máme po celém světě. A právě v tom nám hraje velkou roli vše, co se děje. Taktika spočívá ve snaze nás utopit, zmáčknout, dokud neustoupíme, nedovolíme jim urážet důstojný smysl pro barcelonismus, který mají všichni Culés, zejména ti z vás, kteří jste z Andalusie. To nedovolím. Budeme Barçu bránit do poslední kapky krve," prohlásil sebejistě prezident Barçy.

"Barça bude vždycky vaše a čest Barçy se nedá koupit ani prodat. A neposkvrní ji ani velmi vážné útoky na náš erb, kterých jsme v poslední době svědky a které nemají nic společného s realitou. Barça vždy vyhrávala na hřišti díky úsilí, talentu, kvalitě a nasazení hráčů a v žádném okamžiku jsme se nedostali do dynamiky, která by lidi přesvědčila, že jsme to udělali. To, co dělají, je velmi ošklivé. To, co dělají s touto očerňující kampaní proti pověsti našeho klubu, není náhoda," uzavřel Joan Laporta, který plánuje 12.dubna velkou tiskovou konferenci na toto téma. 

 


Zdroje: Mundo Deportivo



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
30. João Félix 7
49. Raphinha 5
52. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat