Lautaro Martinez novou smlouvu v Interu nepodepíše. Chce do Barcelony

Lautaro Martinez novou smlouvu v Interu nepodepíše. Chce do Barcelony

Přesun Lautara Martineze do Barcelony by měl být na dobré cestě, i když zástupci Interu nedávno prohlásili, že by s Lautarem chtěli podepsat novou smlouvu. Vedení Barcy však zůstává klidné, nejspíše je to pouze způsob, jak chce Inter před srpnovým jednáním Barcu dostat pod tlak. Lautaro prý je již o svém odchodu do katalánského celku rozhodnutý a vedení Interu si je jeho rozhodnutí vědomé.

Po obnovení ligy nebyla forma hráčů Interu úplně ideální. Lautaro musel po tlaku médií veřejně prohlásit, že stále do hry dává všechno a zastal se jej také trenér Conte. I přes přestupové spekulace kouč italského celku hráče hájil a chválil jeho výkony. Inter si příští sezonu zahraje Ligu mistrů a měl dokonce naděje na letošní titul Serie A, ale kvůli formě v posledních zápasech se naděje na titul rozplynuly.

Barca se s Interem domlouvala na výměně hráčů + doplacení rozdílu. Italský klub zaujal Junior Firpo, ale za Lautara chce hodně peněz, a to 111 milionů eur. Podle zástupců Barcelony je tato částka příliš vysoká a hodlají za hráče zaplatit tak 65 milionů eur.

Dokud však nebude odehrána Liga mistrů, k žádné dohodě by dojít nemělo. I když se o Lautara zajímalo více klubů, on chce do Barcelony. Vedení jej vnímá jako skvělého útočníka, který má na to, aby se stal jedním z nejdůležitějších článků sestavy. 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Páni, já jen zírám. Oni nám řekli 111M a my jim odvětili 65M. Takhle se dělají přestupy. Né jako tenkrát s Dembelem.

25.07.2020, 00:17

Tu nie je o čom, určite kúpiť, Suárez už nie je najmladší, potrebujeme vychovať jeho nástupcu.

25.07.2020, 07:15

Pomaly a isto by sa nám mohla začať vytvárať nová mladá a snáď aj perspektívna Barcelona. Martinez, Fati, Puig, Alena, Araujo, Garcia. Doplňte ma ak som niekoho zabudol.

25.07.2020, 07:32

Nechci být nějaký hnidopich ale řekněte mi. V čem je Lautaro tak výjmečný? Že by dával góly jak na běžicím páse se říct teda nedá. Vždyť jsou mnohem ( MNOHEM ) lepší střelci. A ta jeho cena? Ta je snad úplně mimo. Mě teda nezaujal. Třeba se pletu, třeba bude extratřída ale spíš to bude další kup vedle.

25.07.2020, 22:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat