LIGA MISTRŮ: Hlavně bez ostudy

LIGA MISTRŮ: Hlavně bez ostudy

Nejprestižnější fotbalová soutěž je za dveřmi. Nový ročník fotbalové Ligy mistrů začíná. Je čas se podívat, na koho FC Barcelona narazí ve skupinové fázi. Jaké jsou její šance na postup z prvního místa? Dokáže obstát alespoň jedenkrát proti Bayernu Mnichov? Co zajímavého nabídnou zápasy proti Benfice nebo Dynamu Kyjev? Čeká nás velká podívaná v dalších skupinách. Kromě toho si David Kvapil s Davidem Poláškem a Pavlem Fraňkem vyzkoušeli tipnout pořadí všech skupin. To vše uslyšíte v pořadu MagicBarça.

Vůbec prvního kanálu pro české a slovenské fanoušky zaměřené na dění kolo FC Barcelona, se kterým budete mít přehled o svém milovaném klubu a zároveň si užijete špičkový obsah a zajímavé postřehy.

0:00 Úvod
0:58 Skupina E: Nebude to lehký boj
6:11 Opravdová zkouška proti Bayernu
7:28 Získáme ve skupině 12 bodů?
10:10 Bude boj o postup napřímo s Benficou?
13:18 Grimaldo se vrátí na Camp Nou
15:31 Velká podívaná v dalších skupinách
19:31 Tipovačka pořadí skupinové fáze


Zdroje: MagicBarça



Diskuze

Ja osobne nerozumiem tomu strachu z Bayernu Mníchov . Áno, posledný stret s nimi bol veľmi krutý. Na druhej strane, ani Bayern už nieje v takom laufe ako v tej sezóne 19/20. Treba tiež vziať do úvahy , že od tej doby sa aj v Barcelone toho veľa zmenilo. Z najstaršieho mužstva v Európe je najmladšie . Dembele, Memphis, Pedri , Eric, Yusuf, Oscar, Araujo, De Jong , Sergino, v kontexte s mužstvom zo sezóny 19/20 je to brutálna zmena a kopec talentu. K ním treba prirátať aj Coutinha, ktorého by som stále ešte neodpisoval a odchodom Lea a Grizza sa mu otvárajú brutálne dvere . A viem si predstaviť, že s Memphisom mu to bude sedieť . To iste platí aj u Aguera. Ja to tak čierne s Bayernom a celkovo v LM nevidím. Ďalšia vec, ktorá nám môže pomôcť je, že Luuk De Jong nám môže dať novú taktickú výhodu. Teším sa na novú Barcelonu a mám plnú dôveru v mužstvo.

10.09.2021, 10:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat