LIVERPOOL POPIERA VYJADRENIA BARCY O COUTINHOVI

LIVERPOOL POPIERA VYJADRENIA BARCY O COUTINHOVI

Prestupové obdobie sa skončilo a Barcelone sa nepodarilo aj napriek všetkej snahe podpísať Philippeho Coutinha. Na povrch vychádzajú podrobnosti z rokovaní medzi Barcou a Liverpoolom.

Liverpool nemal v zámere predať Coutinha: "V posledný deň prestupového obdobia stanovili za Coutinha cenu. Tá bola 200 miliónov a tak sme sa rozhodli, že do toho nejdeme. Do futbalu prišlo niečo nové. Nechceli sme vystaviť klub riziku - futbal už nie je futbalom ako takým, ale veľkú rolu zohrávajú peniaze," vysvetlil Soler.

Barcelona požiadala Liverpool o to, aby stanovili cenu za hráča. Suma 200 miliónov eur však jasne poukázala na to, že Liverpool hráča nepredá. Dnes sa snažilo vedenie Barcelony ospravedlniť za to, že nedotiahli tento transfer do úspešného konca. "Aj napriek tomu, že nad určitými vecami sme kontrolu nemali, samozrejme, že sa všetko dalo urobiť iným, lepším spôsobom. Vždy by sme mali mať dávku sebareflexie. Museli sme sa prispôsobiť. Jednali sme s ľudmi, ktorí vedeli, ako sme na tom s peniazmi po Neymarovom odchode.

Takisto zaznelo, že vedenie Barcelony muselo pri jednaní s Liverpoolom zobrať do úvahy aj dlhodobý dopad na klub. "Situácia sa zmenila a nechceli sme vystaviť klub riziku. Ak by sme podpísali dvoch hráčov za 270 miliónov eur, prekročili by sme hranicu a to by znižovalo hodnotu klubu."

Liverpool však toto tvrdenie Barcelony popiera a hovorí, že Coutinho podpísal nový kontrakt na začiatku roka 2017 preto, lebo ho členovia klubu považujú za dôležitú súčasť klubu a takisto podľa nich figuruje v plánoch trénera Kloppa. 

"Nikdy neexistovala žiadna šanca, že by Coutinho prestúpil do Barcelony. To, čo povedalo vedenie Barcelony, je nepravdivé."

 


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Jasné a hodinky s vodotryskom. neskutočné ! Neymar pokazil celý prestupový trh teraz bude akože Barca kupovať každého hráča nad 100 M

02.09.2017, 20:32

Udělali dobře,že jim takové peníze nedali,liverpool je nenažranej a coutinho neni srovnatelnej s neymarem.A nic proti tomu coutinhovi,ale pokud snil o to hrát v barceloně,tak proč proboha podepisuje smlouvu na 5 let?Myslím si,že ten kluk je taky trochu mimo.O coutinhovi uslyšíme asi tak 2 roky,pak se bude zhoršovat.Vedení udělalo dobře,zas tak moc toho hráče nepotřebujem,určitě ne za takové peníze.

02.09.2017, 20:43
The_DoctoR Maximus80

Aha a koho tedy místo Iniesty? Isco už je delší dobu bohužel pase smiley

02.09.2017, 23:16
Maximus80 The_DoctoR

jednoznačně Darida,ten dává prej hezký fíky smiley

03.09.2017, 02:55
MVD The_DoctoR

Určitě ne Coutinha a už vůbec ne za takové prachy. Jak píše kolega, za dva roky půjde pomalu pomalinku s výkony dolu. Není to žádný dvacetiletý mladíček. Službu by tu určitě udělal, ale psal jsem to tu už před přestupákem. Coutinha bych si přál, ale ne za takové peníze. Je to super fotbalista, ale tak 80-90 M, maximálně. Cokoliv je nad 100 M je už děs, jako překousl bych těch 120 M, ale i to je šílená pálka. Statistiky nemá kdovíjak super. Takový Eriksen ho strčí do kapsy dvakrát. Nehledě na to si troufám říct, že takový útok Mané, Firmino, Salah nemusí Coutinha skoro pustit do hry. Berte to hypoteticky. Liverpool udělal hovadinu, že neprodali za těch 160 M, co jsme jim nabízeli. Nepotřebují ho. Nehledě na to, že si koupili Oxe a za rok jim přijde Keita. Nehledě na to, že Coutinho není hráč do 4-3-3 a podhrot, resp. falešnou devítku může hrát Messi, pokud půjdem do 4-2-3-1. Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Paulinho (Sergio), Roberto (Rakitić) - Dembélé, Messi, Denis (Deulofeu) - Suárez. Jak píšeš, my jsme udělali chybu, že jsme nesáhli po Iscovi. Tam jsme neskutečně zaváhali, stejně tak u Asensia. Já vkládám naději do Denise a modlím se, aby se Rafinhovi vyhýbala zranění, má potenciál nahradit Andrése. A pak bych vsadil i na Aleňu. Spíš mi dělá starosti stoperský post. Zraní-li se, popř. vykartuje jeden z dvojice Piqué, Umtiti, tak jsme v řiti. Mascherano je starej, klepu tu podle mě poslední sezónu a Verma se zraní i na lavičce. Snad dostane šanci Tarín. Ten trh je hnus. Pokud si ty hráče nevychováme, tak budem platit stamiliony. Snad přijde ten Mina. Obrovská investice pak bude do hrota místo Suáreze. Záložníků máme dost, nehledě na to, že se do zálohy bude přesouvat Messi. Já bych zkusil toho Goretzku třeba, až odejde Rakitić a Sampera a Aleňu. Goretzka by šel zadáčo.

03.09.2017, 18:25
BOLOMSSON Maximus80

Liverpool je nenažraný vcelku logicky, ty by jsi prodával hráče, na kterém máš postavenou hru jen proto, že ho chce Barcelona a že ho potřebuje? Hodnotíš to jen z pozice fandy Barcy a to je ta chyba. Já je naprosto chápu...je to klíčový hráč týmu a po prodeji Neymara Liverpool ví, jaká je přestupová politika, tak proč na tom případně nevydělat, když už by o něj měli přijít, o tom koneckonců dnešní fotbal jesmileysmiley. A že toho hráče nepotřebujeme? Věc názoru, já říkám, že přesně takový zkušený a klíčový hráč nám chybí, akorát ne za ty požadované peníze, a proto dobře, že ho za ten ranec Barca nekoupila.

03.09.2017, 10:47
Maximus80 BOLOMSSON

Tak hodil by se nám,ale ne za tu cenu.V momentě kdy by to barca akceptovala,stal by se ten hráč neprodejným a já prostě nevěřím,že bude válet i ve 30.Vedení si myslím,že to ustálo dobře,ne jak se psalo v článcích,že sou poražení číslo 1.Dost mě vytáčí,ze UEFA jen mlčí,možná jim šejkové taky nasypali,protože at je to jak chce,furt je to obcházení zákona,měla by 100% zakročit.

03.09.2017, 16:06

Možností je viac: Hazard, Dybala, Fabinho, Reus ak bude zdravý, Carrasco, De Bruyne, Eriksen, Bernardeschi

02.09.2017, 23:36
MVD Rivaldinho

Hazard půjde tak za 200 M. Dybalu si dokážu představit na hrotu místo Suáreze za dva roky, Fabinho je DM (máme Sampera), Reus je skleněnka, Carrasco je by byl super, úžasný hráč, mohl by klidně zastoupit Messiho na křídle, pokud se stáhne do středu pole, De Bruyne - neprodejný (protože ropáci), Eriksen je fajn, ale taky budou chtít hodně a za rok mu bude už 26, to spíš věřím, že se chytne Denis, Bernardeschi je v Juve.

Za 3 roky:

Ter Stegen - Semedo, Marlon, Umtiti, Cucurella - Samper, Roberto - Carrasco (Denis, Deulofeu), Messi, Dembélé - Dybala (Alcácer).

03.09.2017, 18:30
MVD Rivaldinho

Hazard půjde tak za 200 M. Dybalu si dokážu představit na hrotu místo Suáreze za dva roky, Fabinho je DM (máme Sampera), Reus je skleněnka, Carrasco je by byl super, úžasný hráč, mohl by klidně zastoupit Messiho na křídle, pokud se stáhne do středu pole, De Bruyne - neprodejný (protože ropáci), Eriksen je fajn, ale taky budou chtít hodně a za rok mu bude už 26, to spíš věřím, že se chytne Denis, Bernardeschi je v Juve.

Za 3 roky:

Ter Stegen - Semedo, Marlon, Umtiti, Cucurella - Samper, Roberto - Carrasco (Denis, Deulofeu), Messi, Dembélé - Dybala (Alcácer).

03.09.2017, 18:30

Pokuď budem hrát 4-2-3-1,tak se bude řeit asi jenom LW a já bych tam dával šanci Denisovi.Ten kluk to v sobě má a pod Valverdem hraje líp.Pokuď bude dostávat šance,tak to nakonec může bejt i výhra.Všichni tu psali že chtěj aby dostávali šanci mladíci.
PokuĎ by přišel Coutinho,tak by si skoro nezahráli.Teď mají tu šanci,tak ať jí dostanou.PokuĎ to bude špatný,tak někoho přivedem v létě.

03.09.2017, 23:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat