Lucescu: Nemyslím si, že Barcelona je na takové úrovni, aby vyhrála Ligu mistrů

Lucescu: Nemyslím si, že Barcelona je na takové úrovni, aby vyhrála Ligu mistrů

Barceloně se prozatím v Lize mistrů daří dobře, jelikož oba zápasy vyhrála. Trenér Dynama Kyjev Mircea Lucescu však nevěří, že má Barca na to, aby letošní ročník této soutěže ovládla.

Vítězství v dnešním zápase Blaugranas přiblíží k postupu ze skupiny z prvního místa mezi 16 nejlepších týmů. "Po zápase s Bayernem bylo pochopitelné, že přijdou změny. Mají tým plný talentovaných hráčů, je však jasné, že ještě potřebují čas, aby si zvykli."

"Nemyslím si, že je teď Barcelona na té úrovni, aby vyhrála Ligu mistrů. Bayern, City nebo PSG mají více možností. Barca má však samozřejmě Messiho, který může být v klíčových momentech velice důležitý. Nový trenér potřebuje na adaptaci šest měsíců. Na jaře to bude úplně jiný tým. Myslím si, že se jim v Lize mistrů daří více, protože týmy z domácí ligy je znají mnohem lépe."

Hráči Dynama Kyjev do Barcelony neodcestovali v plném počtu, 13 jich chybí. I když mají nakonec počet fotbalistů, s nímž mohou zápas odehrát, Lucescu by byl radši, kdyby byl zápas proti Barceloně odložený. "Bylo těžké čekat pět hodin, až budeme mít výsledky. Naštěstí jsou všichni hráči zdraví. Uvidíme, jak ten zápas dopadne. Byl bych radši, kdyby se ten zápas hrál někdy jindy."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Pan objevil Ameriku

05.11.2020, 17:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat