MÁLAGA CF 2:0 FC BARCELONA

MÁLAGA CF 2:0 FC BARCELONA

Barcelona v Andalusii zklamala sama sebe podobným způsobem jako před měsícem proti Deportivu. Z vlastních příležitostí neproměnila ani jednu, Neymar dostal červenou kartu a na branku exblaugrana Sandra Ramíreze, která padla po jediné šanci Málagy za celý poločas, tak zareagovat nedokázala. 

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně, což vyhovovalo hlavně domácím. Barça dělala velké nepřesnosti a kupila zcela zbytečné fauly i karty, za což do značné míry mohla hra ve středu hřiště. Záloha ve složení Denis-Busquets-Gomes se tak znovu ukazovala jako chybný tah.

Přesto už po čtvrt hodině dostal Suárez obrovskou šanci poslat Katalánce do vedení, jenže tváří v tvář brankáři Kamenimu neuspěl. Minuty tak plynuly bez výraznějšího vzruchu, až přišla tradiční sprcha. Sandro na půlící čáře vymazal Mathieuho a poradil si i s Ter Stegenem, který překvapivě nevyběhl z brány.

Na začátku druhé půle tedy museli trenéři sáhnout ke změnám: kapitán Iniesta nahradil Denise a Sergi Roberto vystřídal Mathieuho. A jelikož se ani poté Barcelona ofenzivně prosadit nedokázala, přišel místo Gomese ještě Alcácer.

Tvorba příležitostí celý zápas spočívala hlavně na Messim. Argentinec v tomto ohledu odváděl slušný výkon, ale jeho spoluhráči, zejména Suárez, ve finální fázi selhávali. Navíc Neymar opět ukázal, že psychika není jeho silná stránka, a po nesmyslném faulu loktem proti Llorentemu byl vyloučen.

Barceloně poté pomohl pomezní rozhodčí, který neprávem odpískal ofsajd Peňarandovi, což v 78. minutě kompenzoval hlavní sudí Manzano upřenou penaltou po zákroku na Roberta.

Málaga se i přes početní převahu nadále soustředila na bránění vlastního pokutového území, což se jí málem vymstilo v 89. minutě, kdy Mascherano skvěle našel Roberta. Ani ten ale Kameniho nepřekonal. A vzápětí tak definitivně rozhodl Jony, jenž využil riskantního bránění Barcelony. Málaga slaví vítězství 2:0. 


Přehled utkání

8. dubna 2017, 20:45 La Rosaleda Digi Sport 3

Málaga CF

2 : 0 Jesús Manzano

FC Barcelona

  8' Alba
  27' Neymar
Ramírez (A - Juankar) 32'  
  33' Umtiti
Ricca 37'  
Recio 45'  
  65' Neymar (2. ŽK)
Peňaranda 69'  
Juankar 82'  
  87' Mascherano
Jony (A - Fornals) 90'  
Sestava

Kameni - Rosales, Llorente, Hernández, Ricca, Juankar (83' Jony) - Recio, Camacho, Fornals - Juanpi (67' Peňaranda), Ramírez (77' Dias)

Sestava

Ter Stegen - Mascherano, Umtiti, Mathieu (46' Sergi Roberto), Alba - Gomes, Busquets, Denis (46' Iniesta) - Messi, Suárez, Neymar


Zdroje: sport.es



Diskuze


Po přestupovém období jsem se tady hádal s Deivinho. On byl naprosto spokojen, ja ne. Nakupovali jsme kvantitu, ne kvalitu, kterou Barca potřebuje. Hlavne ze pánové ve vedení vi vzdy nejlepe koho přivést, jak již tady bylo zmíněno. Barca si tento rok titul nezaslouží, uz jen kvuli přestupové politice...

08.04.2017, 22:49
René Dave

Stačí napsat jednou.Jsi jak Ovčáček.smiley

08.04.2017, 22:53
Dave René

Heh chci byt viden všude smiley

08.04.2017, 22:57
René Dave

Jak Ovčák.smiley

08.04.2017, 23:00
MVD Dave

Souhlasím.

To, co předvádí Gomes by v pohodě a určitě lépe zahrál náš odchovanec Samper. Zbytečný byl i nákup Alcácera. Jeho roli mohl úplně v klidu plnit Sandro. Digne OK, Cillessen dejme tomu, Umtiti skvělý nákup. Ovšem problémy se přestupy nevyřešily. Už v létě měl přijít TOP pravý obránce. Mathieu byl hráč na dvě sezóny, už loni jsme mu měli poděkovat a nechat ho jít. Doufám, že tohle uděláme už letos a místo něj přivedeme mladého stopera. Nevím, jak se vede Marlonovi v B-týmu, ale hodně se mluvilo o Yerrym Minovi z Palmeiras, ten by stál za zkoušku. Super by byl i Manolas, ale ten by asi nejlevnější nebyl.

Kromě Mathieuho by měl v létě odejít i Arda, který se prostě nechytl a problémy v naší záloze vzhledem k věku už nám nevyřeším. Zase apeluji. Proč nedat příležitost Alenovi či Kaptoumovi? Do Aleny vkládám velké naděje. A pokud tu někdo bude psát, že na to ještě nemá, proč to nezkusit. V kolika letech začal hrát v základu třeba Verratii či Pogba?

Naše přestupová politika je fakt děsná.

08.04.2017, 22:57

Hráčům nemám co vytknout, odjezdili to na víc než 100 %. Prostě si to ale dnes nesedlo. Ale pokáral bych je za naší finální fázi, však jsme měli jen 3 střely na bránu. Chtělo to hrát ve finální fázi jednodušeji a naopak zklidnit mezihru, hlavně druhá půle byla taková neučesaná a přihrávky dopředu na náhodu. Proto asi přišel i Iniesta, ale měl jít rovnou za Gomése, ten pro mě dnes předvedl nejhorší výkon sezóny. I přesto si myslím, že nebýt hloupého vyloučení Neymara, tak bychom minimálně vyrovnali. Opravdu už na ty jeho arogantní výlevy nemám chuť se dívat.

08.04.2017, 22:53

Po zápasech jako je tento se člověk musí ptát, jestli si ten titul vůbec zasloužíme. Ligový šampion musí prokázat dominanci a předvádět konzistentní výkony a ani jedno tam bohužel od nás nevidím. Většinu sezóny trávíme tím, že doufáme ve ztrátu Realu, a když ta ztráta přijde jako dnes, tak je výsledek takový, že je na tom Real ještě líp než předtím. Jak je možné, že ve středu proti Seville předvedeme zejména v první půli výborný výkon a o tři dny později zaznamenáme takový výkonnostní propad? V téhle části sezóny už musí být perfektně vyladěná forma, všechno musí šlapat, ale my místo toho neustále střídáme dobré výkony s těmi průměrnými až podprůměrnými. Velké zklamání a bohužel letos ne první. Snad to v úterý proti Juve bude lepší.

08.04.2017, 22:58
Dave Michal1702

Nechapu čemu se divis. Proti Sevile hral od základu Pique, Rakitic, Iniesta.

11.04.2017, 00:45

Jen doufám že Neymar nebude chybět v EC.Koukám že dostal přímo červenou kartu.

08.04.2017, 23:00
The_DoctoR Ihsahn

Bude o to se Madrid postará..smiley

08.04.2017, 23:08
Caltic8
Administrátor

A to jsem po Deportivu doufal, že další takový zápas už nepřijde. Ne že by se na to tým vykašlal, ale kromě Messiho a Mascherana předváděli všichni strašné chyby. K tomu se Neymar bohužel opět raději soustředil na to, jak obránci vrátí nějaký půl hodiny starý zákrok.

Mimochodem rozhodčí nám to sice neprohrál, ale fakt, že Camacho dohrál BEZ karty, je směšné až k pláči.

08.04.2017, 23:03

Vyloučení Neymara nebo neodpískaná penalta jsou problémem jednoho zápasu, ale nekvalitní lavička problémem celý sezóny. Když Zidane potřebuje rotovat Kroose a Modriče, tak tam přijde Isco a Kovačič a je to úplně jedno. Barcelona by možná potřebovala ne jednoho ale hned dva kvalitní záložníky a tři můžou klidně odejít. Jinak jak tady někdo už psal, hráčům nelze upřít snahu, nelze tvrdit, že by nemakali. Titul sice úplně ztracený není, ale je jasný, že ani výhra v el clasiku nám ho nemusí zajistit.
V úterý počítám, že Raketa a Iniesta budou v základu, a věřím v lepší výkon a hlavně výsledek než v Paříži. v LM je to otevřené a Barca to má ve svých rukách.

08.04.2017, 23:06

Ta korupce ve španělským fotbalu je strašná. To, že tlačí celý svaz Real chápu, ale proč tlacej i rozhodčí proti nám? To se nás tak boji? Visca Barca, Visca Catalunya

08.04.2017, 23:06
Rendzi10 The_DoctoR

Neřešme rozhodčí,řešme naše výkony které jsou na houpačce!!!

09.04.2017, 07:06

Pane doktore, nevymlouvejme se na rozhodčí, to je filozofie Realu.

08.04.2017, 23:11
Caltic8
Administrátor

Nevím, proč by si Barca neměla zasloužit titul kvůli přestupům nebo kvůli nekonzistentním výkonům, když je na čele Real Madrid stylem, který s čistým svědomím nedokážou obhajovat snad ani jeho fanoušci.

Stejně tak na poraženecké komentáře je ještě brzy. Real hraje mj. ještě s Málagou, Deporem a Celtou – třeba to první dva týmy dokážou taky zabetonovat tak úspěšně jako proti Barceloně a Celta dá čtyři góly smiley

08.04.2017, 23:32

Spis jsem tim myslel, ze hlavní důvod, nebo mezi hlavní důvody, kdyby nahodou Barca titul nevyhrála (nedej bože), je prestupova politika. Snad nemusím rozepisovat dopodrobna jakych hracu se to týká atd. Rotace jsou potreba, ale my holt potřebujeme jen ty nejlepsi. Jak rikam radsi kvalitu, ne kvantitu. Ikdyz to Lucho myslel dobre...

08.04.2017, 23:39

Jednoducho, asi celý tím zahral zle, snaha bola ale žiaľ nepodarené výkony, no stojím si naďalej za tým, že najväčším kameňom úrazu je v tejto sezóne záloha. Nevravím, že Iniesta niečo veľké vymyslel, no postaviť do kľúčovej fázy sezóny od začiatku zápasu Gomesa s Denisom...možno išlo o taktickú chybu Lucha. Keď som videl line up nemal som dobrý pocit. Gomes hrá celú sezónu podpriemer a Denis hral pomerne málo zápasov, nie je dostatočne herne vyťažený. Samozrejme chápem, že musí byť rotácia, ale tak v tejto časti sezóny a v takejto situácii v tabuľke by som asi nevolil takéto riešenie. Ale ok, nič už nespravíme, musíme ísť ďalej. Určite netreba mať tvrdo pesimistické reči, stále sa Liga vyhrať dá, no je pravda, že po dnešku je človek sklamaný a je trošičku skeptik, mali sme predsa šancu dotiahnuť sa na Real a veľa zápasov už neostáva. Nič to, hlavy hore a verím, že si napravíme náladu v utorok v Champions League.

09.04.2017, 00:38

Je na čase luchovi poděkovat a spakovat mu věci.. 3x z posledních 5ti zápasů proti malaze byla ztráta bodů a on stejně postaví naprosto nefunkční sestavu.. Podíval jsem se na sestavu před zápasem a bylo mi uplně jasný, jak to dopadne.. Už bych docela uvítal normálního trenéra a ne nějakýho pseudo rádoby kouče, co je sice s klubem spjat a bla bla bla, ale fotbalu rozumí jak koza náklaďáku..

09.04.2017, 01:12

LUcho odchází sám to už oznámil,takže mu nemusíš nic spakovat,to už má určitě za sebousmiley..Ale nehaňme pořád LE,nezaslouží si to!!!Výkon byl takový nevím no...makali to jo,ale to je na BArcu malo,to prostě nestačí.Zaloha nebyla uplně šťastná vybrána a vždy sem se zastaval Gomese a Denise,ale zatím to na nás nestačí.Musí hodně přidat!!!Tím jak nezahrala zaloha tak se Leoš hodně stahoval někdy až na vlastní půlku aby rozehral míč..TO je špatně!!Leo a Masch celkem dobrý výkon.Ney nevím prostě klasika u něj,takhle oplacet a oslabit tým.Sua palič šanci...Klasika Real ztratí tak my musíme takysmiley...Chce to přidat ale k...a hodněsmiley

09.04.2017, 07:16

Tragédiou je, že LE robí tie rotácie úplne opačne. Hráčov, ktorých chce šetriť, nešetrí. Nastúpiť má to najsilnejšie čo máme a striedať až potom, keď máme zápas v rukách. LE takto "prekoučoval" minimálne 3 zápasy so slabým súperom. Trofeje sme získavali nie vďaka LE, ale napriek nemu. Nevie motivovať hráčov a nič nevymyslel. Tak ako napísal jeden kolega, vedenie FCB by ho malo okamžite suspendovať, nech tam do konca sezóny už nesmradí. Stejne priamy koučing behom zápasu má v rukách Unzue. Bye, bye, Lucho. Jasne sa ukázalo (už aj minulú sezónu), že v AS Rím dobre vedeli, prečo sa ho zbavili. A to už nehovorím o konfliktoch s hráčmi (darmo sa to ktokoľvej snaží zľahčovať a spochybňovať). Do podvedomia sa mi začína dostávať myšlienka, že hráči svojim sposobom protestujú, resp. sabotujú hru. Porovnajte nasadenie proti PSG v druhom zápase a proti Valencii. Najmä Leo a Luis v prvom polčase. Že boli z rozhodcu frustrovaní, netreba pripomínať. Nedivím sa tomu a je zbytočné namietať že sú "profesionáli". Rozhodcovia v LaLige sú zvláštna kapitola. Úprimne poviem, že by FCB prospelo vystúpiť z LaLigy a prejsť do Francúzska (už raz sa o tom hovorilo) - i keď viem, že to asi nie je možné a bolo by to asi aj nesprávne.

09.04.2017, 10:53

Nejhorší je, že to byla strašná nuda, kterou způsobila naše záloha, jenž byla opět vynulována.

09.04.2017, 11:03

Kdyby Sua proměnil alespoň jednu ze svých šancí, tak se dneska bavíme úplně o ničem jiném. Hlavní kámen úrazu je to, že nedokážeme proměnit šance, které si vytvoříme.. celou sezónu. Jenže to je na hejtry Lucha asi moc přemýšlení, jednodušší je si zanadávat na něj smileysmiley

09.04.2017, 11:28

Na druhou stranu jak jsem rikal, Lucha chapu. Chtel zdvojit posty, coz byly nase velke slabiny minule sezony...Ale ve vsem by mely byt hranice, zlata stredni cesta...

09.04.2017, 11:58

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 90
2. Girona FC 75
3. FC Barcelona 74
4. Club Atlético de Madrid 70
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 55
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Alexander Sørloth 19
3. Jude Bellingham 18
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
52. Raphinha 5
55. Fermín López 5
56. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat