Marc-André ter Stegen: Doufám, že s námi Messi zůstane hodně let

Marc-André ter Stegen: Doufám, že s námi Messi zůstane hodně let

Celý španělský fotbal žije v průběhu týdne hlavní věcí a to faktem, že Lionel Messi může na konci tohoto ročníku odejít bez kompenzace z Barcelony. K situaci se po Gerardovi Piquém, Josepu Mariovi Bartomeuovi a Argentinci samotném vyjádřil i Marc-André ter Stegen.

Doufám, že s nám Messi zůstane spoustu let. Piqué už řekl, že si vybojoval právo rozhodnout o své budoucnosti a my jsme přesvědčeni, že se v klubu cítí dobře. Chceme, aby zde byli ti nejlepší a on je pro nás klíčový,“ pravil Marc-André ter Stegen před novináři na jedné sponzorské události belgické značky McDavid v obchodě Futbolmania.

Německý gólman pak okomentoval i letní přestupovou telenovelu kolem Neymara Júniora. „Nemůžete nic změnit. Jsem šťastný s týmem, který máme. A jestli jsem si přál jeho příchod? To je obtížná otázka. V Barceloně chceme, abychom měli ty nejlepší hráče.“„Osobně jsem rád, že Rakitič zůstal a myslím si, že klub a fanoušci jsou také šťastní,“ dodával ter Stegen poté.

Na závěr se otřel o citlivé téma týkající se reprezentace. „Pozice náhradníka v národním týmu je pro mě těžkou ranou. Dělám všechno proto, abych hrál v áčku. Neuer si vedl dobře, ale není to pro mě pohodlné.“ Dodejme, že Německo v zářijové reprezentační pauze prohrálo s Nizozemskem 2:4 a vyhrálo nad Severním Irskem 2:0.


Zdroje: fcbarca.com, sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat