Marc Overmars promluvil o odchodu de Ligta s de Jongem a setrvání v Ajaxu

Marc Overmars promluvil o odchodu de Ligta s de Jongem a setrvání v Ajaxu

Před nějakým časem se spekulovalo o možném odchodu Marca Overmarse z Ajaxu Amsterdam. Sportovního ředitele měla vyhlédnutého Barcelona, za kterou v letech 2000 až 2004 sám hrál. Letos k tomuto návratu nicméně nedojde.

Přesuny mezi kluby se už dávno netýkají pouze hráčů. Známou hru „škatulata, hejbejte se“ hrají v létě i trenéři a také činovníci. Jedním z aktérů mohl být i Marc Overmars, ovšem ten v interview pro nizozemský deník AD prozradil, že se nikam nechystá … zatím.

Co mohu říci je to, že jsem tady v Ajaxu velmi šťastný. Máme stabilizovaný systém a držíme se jej. V tomto ohledu tedy můžu určitě sdělit, že letos neodejdu,“ řekl potenciální nástupce Josepa Segury z Barcelony, který už je nějakou dobu pod palbou kritiky.

Kluky jako de Jong a de Ligt nelze nahradit. Teď, když jsou pryč, může klesnout naše úrovně a tým se na to musí adaptovat a hrát trošku odlišněji. Marin není jako Frenkie,“ dodával Overmars poté k odchodu dvou hlavních talentů, o které mistr Eredivisie v létě přišel – Frenkieho de Jonga a Matthijse de Ligta.

Na druhou stranu je však dnes šestačtyřicetiletý odchovanec celku Go Ahead Eagles rád za peníze, které za ně klub získal, ovšem dalšímu prodeji, jako například v případě záložníka Donnyho van de Beeka, se brání. „Nechceme o něj přijít a doufáme, že setrvá další sezonu.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat