Marca se domnívá, že zapůjčení hráči se nevrátí do Barcelony

Marca se domnívá, že zapůjčení hráči se nevrátí do Barcelony

Barca má aktuálně 6 členů A-mužstva, kterým se nedostávalo dostatečné minutáže na place, rozprostřených po hostováních, nicméně to s jejich nadějemi na návrat do Katalánska pro ročník 2020/21 nevypadá dobře.

Philippe Coutinho, Jean-Clair Todibo, Carles Aleňá, Moussa Wagué, Rafinha Alcántara a Oriol Busquets. Ti všichni nyní působí někde venku, aby si více zahráli. Jejim agentům bylo nyní sděleno, aby se porozhlédli po nových klubech pro své klienty, jelikož jejich návrat na Camp Nou je nereálný.

Nejkomplikovanější je situace u prvně jemnovaného Brazilce. U něj Bayern nevyužil opce na trvalý odkup ve výši 120 milionů eur a Barcelona s ním nepočítá do kádru pro další rok. Ráda by jej tedy prodala - zájemce najdeme pak hlavně v anglické Premier League a to Tottenham, Arsenal a Newcastle.

V ostatních případech nebude problém s nalezením nového působiště. Aleňa je nyní v Betisu a zde by měl setrvat i další rok. Podobná situace je u Rafinhi, jehož si v Celtě Vigo nemohou vynachválit a plánují jeho akvizici na stálo. Todibo v Schalke nezůstane, ale o jeho služby se stojí řada, kterou vede Everton.

Wagué nebude pokračovat v Nice, ovšem do barcelonských kanceláří už dorazily dotazy na Senegalcovu dostupnost z adres Valencie a Sevilly. S Busquetsem pak barcelonští počítají, nicméně opět je problém s místem v A-mužstvu. Záložník, jenž byl zapůjčen do Twente, tak musí zjistit, kde bude působit v dalším roce.

A podobný případ může nastat i u Pedriho, jenž teprve dorazí z Las Palmas. Také on může nakonec zakotvit někde jinde. Posledním do party je pak Marc Cucurella, levý bek, který aktuálně figuruje v Getafe. V médiích se však zatím neobjevily žádné spekulace podněcující jeho přítomnost v kádru Quiqueho Setiéna.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat