Martínez vstřelil první gól Interu na Camp Nou po devětačtyřiceti letech, Barella litoval absence zisku bodů

Martínez vstřelil první gól Interu na Camp Nou po devětačtyřiceti letech, Barella litoval absence zisku bodů

Z řady hostujících hráčů se k porážce 1:2 od Barcelony na její půdě vyjádřili Nicoló Barella s Lautarem Martínez. Druhý jmenovaný přitom pro Inter parádně otevřel zápas rychlou brankou.

Lautaro Martínez

Trenér Conte má pravdu, je to tak. Odehráli jsme skvělé utkání a pouze malé detaily rozhodly o tom, že jsme nevyhráli. Nyní však musíme myslet na Juventus. Dnes (vyjádření proběhla včera, pozn. přek.) opouštíme Barcelonu smutní, jelikož jsme si zasloužili vyhrát.

V těchto zápasech musíte dávat pozor i na ty nejdrobnější detaily a když čelíte hráčům takové úrovně, je třeba si uvědomit, že ti nepromíjejí žádné chyby. Nezasloužili jsme si tento celkový výsledek. K tomu, že odehrajeme dobrý zápas, je třeba se mít více na pozoru. Rozhodcování teď nechme stranou – byl to skvělý zápas v našem podání a jsme spokojení s výkonem týmu na hřišti. Teď nás rozesmutnil jen výsledek.

Zápasy jako tento s Barcelonou slouží jak pro kolektivní, tak i individuální rozvoj. Čelili jsme velkému soupeři a udělali hodně, abychom jej pokořili. Hlavně v první půli jsme si vytvořili hodně gólových příležitostí a dobrou práci jsme odvedli i v druhém dějství. Barcelona přidala na obrátkách v poslední dvacetiminutovce a my si nedávali pozor.

Nicoló Barella

Inter měl osobnost, ale mrzí nás absence bodů- Chceme vyhrát všechny zápasy, jelikož jsme Inter a na lavičce máme Antonia Conteho. Přijeli jsme sem si zahrát a o to nás žádal trenér. Chtěli jsme zvítězit a po vyrovnávací brance bylo naším cílem získat opět převahu. Bohužel se prosadila Barca. Mrzí nás to, ale teď musíme myslet na další klání.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

aspoň tam mohli napsat kolik zápasů od té doby odehráli. tyto "rekordní šňůry" vždycky smiley smiley
slavia taky prohrála první zápas v LM od 2007

04.10.2019, 07:46
Pajinos clen_0548

zapomněl jsem to tam dopsat, ale zmiňoval jsem to už v preview - vlastně od roku 1970 to dělá tuším 12 zápasů celkem, na Camp Nou teď z hlavy nevím (ten Veletržní pohár jsem si hledal zvlášť, viz en.wikipedia.org

04.10.2019, 07:53

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat