MESSI: HRÁLI JSME ÚŽASNĚ

MESSI: HRÁLI JSME ÚŽASNĚ

K zápasu měl opět co říct i barcelonský kapitán, z výkonu týmu byl nadšený. K médiím promluvil také Coutinho, Arthur, Rakitic, Lenglet a Jordi Alba.

Barcelona se z Wembley vrací s plným bodovým ziskem a jedním ze strůjců výhry nad Spurs nebyl opět nikdo jiný než Lionel Messi. "Hráli jsme úžasně," vyklopil barcelonský kapitán po zápase s úsměvem.

"Nikdy není snadné hrát v Lize mistrů venku, zvlášť proti Tottenhamu, ale v prvním poločase jsme byli vynikající. Jsme šťastní, protože to dopadlo přesně tak, jak jsme chtěli. Soupeř byl ze začátku nesvůj a my jsme byli lepší.

Měli jsme trochu smůlu, když jsme dvakrát trefili tyč a nechali si dát gól. Pak jsme převzali otěže a oni vstřelili gól díky teči. Ale dokázali jsme se přesto přenést, kontrolovali jsme míč a hráli svoji hru.

Liga mistrů je třešničkou na dortu pro každého. Ale abyste postoupili, musíte být dobří v lize a poháru, protože k dobrým výkonům v Lize mistrů potřebujete podávat dobré výkony v lize.

Žádnou soutěž nevypustíme. Liga mistrů je výjimečná, ale nepřestaneme bojovat ani o ligu a pohár."

Lionel Messi.

Coutinho: Všechno, co Messi dělá, je neskutečné

Dalším ze strůjců včerejší výhry byl střelec brzkého gólu Philippe Coutinho. "Byl to náročný zápas na těžkém hřišti proti skvělému týmu. Máme výhru, pro kterou jsme si sem jeli," začal své povídání.

"Hráli jsme proti velkému týmu a byl to úžasný střet Ligy mistrů. Museli jsme se soustředit a začít rychle. Dnes jsme si zasloužili vyhrát."

Coutinho otevřel skóre zápasu tak rychle, že někteří ještě ani nenašli svá místa v hledišti. "Bylo to důležité, protože z posledních třech zápasů jsme odcházeli bez výhry. Vletěli jsme na ně, jako bychom vyběhli z bloků. Branka ze druhé minuty nám pomohla hru otevřít."

"Messi je nejlepší. Vždycky říkám, že je nejlepším hráčem všech dob a to, co dělá, je neskutečné. Jsem rád, že dal dvě branky.

Naším cílem je vyhrát všechny trofeje. Když Barça nastoupí do nějaké soutěže, vzniknou od fanoušků velká očekávání. Na 100 % se soustředíme na všechny soutěže."

Jordi Alba: "Víme, že když děláme věci správně a hrajeme na své úrovni, je těžké nás porazit. Hodně jsme trpěli. Tohle je pro nás inspirací pokračovat a dosáhnout našich cílů."

Lenglet: "Dneska jsme dali tu nejlepší možnou odpověď, tu na hřišti. Hráli jsme velmi dobře."

"Messi dělá věci, které dokáže jen on. Je nejlepším hráčem. Na tréninku dělá přesně to samé."

Arthur: "Leo Messi je nejlepším hráčem historie. Jsem šťastný, že s ním můžu hrát každý den."

Rakitic: "V prvním poločase jsme podali kompletní výkon. Dát gól ve Wembley také není špatné."


Zdroje: fcbarcelona.com, marca.com



Diskuze

smileysmiley

04.10.2018, 16:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat