MESSI SE ROZHODNE, ZDA BUDE HRÁT, COUTINHO MIMO NA TŘI TÝDNY

MESSI SE ROZHODNE, ZDA BUDE HRÁT, COUTINHO MIMO NA TŘI TÝDNY

Argentinská hvězda přináší fanouškům dobré zprávy, ty špatné však přišly od jeho brazilského spoluhráče.

Leo Messi už 23 dní v oficiálních utkáních nevyběhl na trávníky a už už to vypadalo, že by mohl nastoupit ve středečním utkání ligy mistrů proti Interu Milán. Trenéři, hráč i lékaři se však nakonec rozhodli, že není kam spěchat a že zápas není tak důležitý, Argentinec tedy zápas sledoval z pohodlí tribun.

Ve středu tým dostal odpočinkový den, Messi však zamířil na Ciutat Esportiva Joan Gamper, kde si dal individuální trénink. Ve čtvrtek už opět normálně trénoval se spoluhráči, měl by tedy být připraven na plnou zátěž. Ještě není jasné, zda jej Valverde nasadí hned proti Realu Betis, na další utkání proti Atléticu už by však měl být na 100 % připraven.

Messi se má sám rozhodnout, zda se na trávníky vrátí už proti Betisu, nebo zda radši využije reprezentační přestávku a naplno se připraví až na zápas na Wanda Metropolitano. Ve svých 31 letech už je dost vyzrálý na to, aby dokázal zhodnotit svůj zdravotní stav i případná rizika.

Coutinho mimo na 2-3 týdny

Philippe Coutinho utrpěl zranění levého stehna a testy bohužel potvrdily malou trhlinu ve dvojhlavém stehenním svalu. Mimo hru by měl být přibližně na 2-3 týdny.

Coutinho, during training

Dembélé včera chyběl na tréninku

Sotva se objevily informace o zranění Coutinha, dalším, kdo rozšířil barcelonskou marodku, se stal Ousmane Dembélé. Toho postihla silná gastroentritida a ráno nedokázal trénovat se svými spoluhráči. Na nedělní zápas proti Betisu by však měl být připraven, Valverde jej nejspíše bude chtít využít namísto Coutinha.

Umtiti vyslal dobré zprávy

Samuel Umtiti je velmi spokojen s průběhem své rekonvalescence a vypadá to, že konečně překonal problémy s kolenem. Francouz málem musel jít pod nůž, nakonec by se však do plné zátěže mohl vrátit už po reprezentační přestávce. Návrat proti Betisu je zatím vyloučen, na Atlético už je to však nadějnější. Pro Valverdeho by to byly jen dobré zprávy, momentálně má totiž ze stoperů k dispozici jen Piquého a Lengleta.

Umtiti svůj optimismus podpořil příspěvkem na sociálních sítích, kde k fotce z tréninku napsal: "O krok blíž k návratu."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Jen technická, 20/10 se Leoš zranil se Sevillou. To není 23 dnů:-)

10.11.2018, 19:11

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat