MESSI: ŠTVE MĚ, KDYŽ LIDÉ ŘÍKAJÍ, ŽE ŘÍDÍM NÁRODNÍ TÝM

MESSI: ŠTVE MĚ, KDYŽ LIDÉ ŘÍKAJÍ, ŽE ŘÍDÍM NÁRODNÍ TÝM

Argentinský kouzelník rozhovory příliš často neposkytuje, tentokrát se však během právě probíhající reprezentační přestávky rozmluvil pro ESPN a TyC Sports. Hovořil především o lžích, které se o argentinském národním týmu vykládají a dostalo se i na téma Neymarova odchodu, o kterém prý Messi do poslední chvíle nevěděl.

Lionel Messi bývá některými individui obviňován, že pro argentinský národní tým vybírá trenéry a ovlivňuje to, kteří hráči nastoupí a kteří ne. Podle něho je něco takového "k smíchu."

"Štve mě, že lidé říkají podobné věci tak snadno."

"Říkají toho hodně bez toho, aniž by něco věděli. Takže mě to sice štve, ale jsem zvyklý na všechno, co říkají."

"Jsem zvyklý naechny ty směšné věci, co vykládají nejen o mně, ale o celé této skupině hráčů, takže s tím můžu žít."

"To, že pro národní tým vybírám své kamarády a trenéry, které chci já, je lež. Jsem jen další hráč týmu."

"Říct těmto hráčům - Di Mariovi, Aguerovi, Higuainovi a Mascheranovi, kteří jsou světovými hvězdami - 'Hraješ jenom kvůli tomu, že kamarádíš s Messim', je projevem neúcty k nim i ke mně."

"Je to lež. Nikdy jsem nevybíral hráče pro tým, nebo je nevyřazoval. To nejsem já. Jsem tu, abych pomohl kádru, nic víc."

Nechybělo mnoho a Argentina se nekvalifikovala na Mistrovství světa, což se samozřejmě neobešlo bez kritiky celého týmu. Samotnému Messimu už je nyní 30 a nejen pro něj by nadcházející šampionát mohl být poslední šancí na zisk titulu mistra světa. Nad tím, kolik času mu zbývá, však Messi neuvažuje.

"Ohledně budoucnosti v národním týmu jsem se nerozhodl. Ale ano, myslím, že by to mohl být konec této skupiny hráčů, protože by bylo šílené, kdybychom se nekvalifikovali na Mistrovství světa. Upřímně si ani nedokážu představit, co by se stalo, protože by to bylo strašné pro všechny."

"Jestli je to poslední mistrovství, to nevím. Snažím se nedívat se příliš do budoucna a spíš se soustředit na každý den a stanovovat si cíle pro blízkou budoucnost. Netuším, co se stane po mistrovství. Prostě se budeme zlepšovat v následujících měsících, využijeme krátkého času před šampionátem a pak uvidíme."

Leo také prozradil, že do poslední chvíle nevěděl o Neymarově rozhodnutí odejít do PSG. Xavi a Piqué už dříve odhalili, že se o Neymarových plánech dověděli na Messiho svatbě a novinář se Lea ptal, zda o nich v tu dobu věděl také. "Upřímně, ne."

"Do posledního dne turné po USA jsme mluvili a nic jsme nevěděli, Říkal, že pořád nemá jasno v tom, co má dělat a ani nevěděl, co dělá. Ostatní říkali, že to věděli, ale až do poslední chvíle jsme s ním mluvili." 

Luis Suárez zároveň prozradil, že se s Messim snažili Neymara do poslední chvíle přesvědčit, aby zůstal na Camp Nou.

"Nikdy jsme neřekli 'Nechoď, protože nebudeš šťastný.' Řekli jsme mu, že nechceme, aby odcházel, ale bylo to na něm. Kvůli přátelství, které jsme mezi sebou měli, jeho odchod bolel."


Zdroje: espnfc.com



Diskuze

No sláva,Tarja nikdy nezklame smiley

08.11.2017, 22:12
Tarja Maximus80

Pokracuj a zklamavat zacnu 😹

09.11.2017, 07:57
Maximus80 Tarja

tak je to váš byznys,pokud de o mě,tak bych to tady pro širší veřejnost uzavřel,tak jak to udělal tenkrát Valdo,nechal bych tady jen členy fan klubu,jméno bych upravil aby bylo všem jasný,že to není portál FC Barcelona,ale jen fan klubu,pak to mate ostatní lidi

09.11.2017, 15:21
Tarja Maximus80

Byznys, ja mam dost 😂

09.11.2017, 19:19

Děkuji za tento rozhovor,dobrá práce.

09.11.2017, 12:14
Tarja PepisFCB

Rado se stalo.smiley

09.11.2017, 19:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat