Nespokojený Messi přiživil spekulace o jeho možném odchodu

Nespokojený Messi přiživil spekulace o jeho možném odchodu

Zdravotní problémy několika hráčů, nerespektovaný trenér, neshody v kabině. To je pouze krátký výčet věcí, o kterých v posledních dnech referují španělská média. Messi se současnou situací v klubu není spokojený a zdá se, že důvodem nebudou pouze problémy na hřišti. O jeho špatném vztahu k vedení klubu se hovořilo už delší dobu a během posledních let došlo k několika konfliktům. 

Ve čtvrtek večer se ve španělském rádiu Cadena SER objevily zprávy o tom, že Messi odmítá prodloužení smlouvy, která mu končí v roce 2021. Klub však veškeré spekulace popírá s tím, že nemají žádné informace o tom, že by Argentinec o další působení v klubu neměl zájem. Nové dohodě podle nich nic nebrání. 

Pokud by nějaká jednání přece jen již proběhla, mohl by je klub opět obnovit. Messi by mohl čekat na výsledky příštích prezidentských voleb a na změny v kádru, ke kterým v letním přestupovém období dojde a na základě toho se rozhodnout. 

Příští volby jsou naplánovány na rok 2021. Pokud by některý z kandidátů dokázal slíbit, že Messiho na Camp Nou udrží ještě nějakou dobu, mohl by být průběh hlasování výrazně ovlivněn. Messi má samozřejmě svou budoucnost ve vlastních rukou, a je pouze na něm, zda se rozhodne v klubu setrvat, nebo odejde. V posledních letech podepisoval smlouvy spíše na kratší dobu, většinou na rok či dva s klauzulí, jež mu dovoluje na konci každé sezony odejít zcela zdarma.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Tohle už je fakt trapný 🤦‍♂️

03.07.2020, 20:18

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat