MESSI VS. RONALDO: SEN O FINÁLE GIGANTŮ

MESSI VS. RONALDO: SEN O FINÁLE GIGANTŮ

Lionel Messi proti Cristianu Ronaldovi, Barca proti Juventusu - to by bylo pro mnoho (nejen) španělských fanoušků finále Ligy mistrů takzvaně na míru. Po vítězství FC Barcelony s Olympique Lyon 5:1 v osmifinále je toto finále zase o krok blíž.

"Dva giganti, kteří si zaslouží zahrát si v dalším finále té nejprestižnější soutěže," píše sportovní deník Marca. Samozřejmě je pravděpodobný také duel ve čtvrtfinále, které se bude losovat už zítra ve 12:00.

Superhvězda Messi dala Lyonu ve středu dvě branky. Ronaldovi, který odešel z Realu do Juventusu, se předchozí den podařilo dát hattrick Atleticu Madrid.

"Úterý patřilo Cristianovi, středa Messimu," psala  španělská Marca. Argentinec mezitím pronesl neobvyklá slova chvály ke svému odvěkému rivalovi: "Působivé, pro Ronalda to byl magický večer."

Určitou motivací pro Barcelonu je fakt, že se finále Ligy mistrů hraje 1. června ve Španělsku, na stadionu Atletica Madrid Wanda Metropolitano. Tým s německým gólmanem Ter Stegenem by určitě rád získal trofej ve městě jeho velkých rivalů Realu a Atletica.


Zdroje: www.sport.de



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat