Messi vzkazuje Abidalovi: Vedení klubu by při svých rozhodnutích mělo ukázat zodpovědnost

Messi vzkazuje Abidalovi: Vedení klubu by při svých rozhodnutích mělo ukázat zodpovědnost

Rozhovor Érica Abidala s deníkem Sport vzbudil velký rozruch – dokonce tak velký, že na něj prostřednictvím Instagramu odpověděl i Lionel Messi!

Technický sekretář Barcelony mimo jiné vysvětloval, jak to bylo s vyhazovem trenéra Ernesta Valverdeho, načež prohlásil: "Mnozí hráči byli nespokojení nebo nepracovali dost tvrdě a navíc tu byl problém v komunikaci. Vztah mezi trenérem a šatnou byl vždy dobrý, ale jako bývalý fotbalista dokážu leccos vycítit. Řekl jsem klubu, co jsem si myslel, a musela se učinit rozhodnutí."

Na vyjádření svého bývalého spoluhráče pak reagoval samotný kapitán týmu Messi: "Opravdu nerad dělám takové věci, ale myslím si, že každý by měl být zodpovědný za své úkoly a svá rozhodnutí. Hráči jsou ti první, kteří vědí, že nehráli dobře. Také vedení by mělo být zodpovědné za svoje kroky. Mimo to si myslím, že když už se mluví o hráčích, je potřeba říct jména, protože tohle ukazování na všechny, a akorát se krmí lži."


Zdroje: sport.es, marca.com



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Že nevypadá profesionálně práce vedení, je jedna věc, ale druhá je, že profesionální tohle není ani od Messiho. A není to za poslední dobu první velká věc, kterou takhle neuváženě vypustil (asi z frustrace).

Tohle je špatný.

04.02.2020, 21:44
VM.IV Caltic8

Naprostej souhlas.

Něco je tam strašně špatně. Když už i Messi má takovýhle výlevy na soc. sítích...

Nemám z toho vůbec dobrej pocit a je mi z toho opravdu smutno. Už jsem to tu psal několikrát, nejen, že plýtváme posledních pár let Messiho na vrcholu, ale ještě špiníme hodnoty a filosofii klubu, kvůli kterým většina z nás Barçe fandí.

Jako fanouškovi mi ale bohužel nezbývá nic než jen věřit, že se vše co nejdřív v dobré obrátí.

Visca el Barça!

04.02.2020, 22:06

co jsem psal v neděli? René
02.02.2020, 23:11

Něco shnilého je v klubu katalánském.

04.02.2020, 21:46
Caltic8 René
Administrátor

To píšou mnozí už od prvního roku Rosella, takže... smiley

04.02.2020, 21:51
René Caltic8

a všichni kradnú

04.02.2020, 22:06
Pajinos René

už v neděli jsem si toho všiml a nemůžu jinak než souhlasit - použiji to s dovolením i do článku :)

05.02.2020, 09:05

Myslím si že dnes Messi s Abidalem odjistili pojistku granátu.

05.02.2020, 00:21

Najprv si Pique vymienal odkazy s vedenim cez media a teraz Messi. Valverdeho vymenili ked bolo muzstvo prve pre udajne nezhody s hracmi, hoci ti sa ho zastávali. Abidal ostava sportovy riaditel aj po zbabranom hladani trenera ked media vedeli o vsetkom a aj po zbabranom prestupaku ked sme ostali bez utocnika na lavicke... Good job guys, good job Barto

05.02.2020, 07:22

Osobne nerozumiem tomu, preco Leo reaguje na vedenie muzstva. Oni sa rozhodli tak, ako sa rozhodli. Nesu za to zodpovednost. Kazdy pricetny videl, ze za Valverdeho bola skupina nedotknutelnych a to aj napriek tomu, ze vykony boli zufale. Vysledky boli len vdaka Leovi. Ale...stale je len zamestnanec ktory je plateny od klubu. On sa ma starat o hru na ihrisku. Osobne si myslim, ze aj napriek tomu ,kto Leo Messi je nikdy nebude viac ako klub. Ma pravo sa vyjadrit ale nema pravo sa miesat do chodu muzstva.

05.02.2020, 08:33
Hanysek Andreas

Tak s tímhle já absolutně nesouhlasím. Kdo jiný než kapitán mužstva by se k tomu měl vyjádřit? A jestli nemá jinou možnost než tak, ze to jebne na svůj instagram, tak je v klubu asi něco hodně špatného. Jde vidět, ze management a sportovní ředitel se s týmem a hlavně s Messim vůbec nebaví, protože kdyby ano, tak tohle Messi s největší pravděpodobností neudělá. Ovšem do hlavy mu nevidím, jen jsou to všechno mě spekulace.

05.02.2020, 09:02
Andreas Hanysek

Nemyslim si, ze s Messim nekomunikuju. Nedavno bol niekde rozhovor s Bartomeuom a on sam priznal, ze pripadne posily prediskutuju aj s dolezitou castou muzstva. Takze, pri pohlade na vykony na ihrisku a pri tom, ze Leo sam drzal vysledky myzstva celu jesen nad vodou si osobne myslim, ze sa o tom urcite bavili. Akurat po tomto cirkuse som dosiel k nazoru, ze niekto z kostry muzstva by na to doplatil bud lavickou alebo priamo odchodom a to iste plati o Valverdem. A zrejme sa toto Messimu a spol nepacilo. Lebo s Valverdem mali istotu zakladnej zostavy a volny rezim celu sezonu. Messi napise, ze oni si uvedomuju , ze hraju zle ? Ale aby sa to za 6 mesiacov od zaciatku sezony nemenilo je cia zodpovednost ? Ak by si to uvedomovali, hrali by po par tzdnoch inak resp by sme aspon mohli povedat , fajn nedari sa ale aspon makaju. No toto sa nedialo a Abidal a vedenie urobili razantny krok.

05.02.2020, 09:14

Ak aj su kroky vedenia zle, maju si to riesit medzi sebou. Plus to letne fiasko s Neymarovm navratom a Leo sa vysral na nove posily.

05.02.2020, 08:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat