Modlím se, aby Coutinho zůstal v Barceloně, jelikož je to můj dobrý přítel, řekl po zápase jeden ze tří zpovídaných barcelonistů

Modlím se, aby Coutinho zůstal v Barceloně, jelikož je to můj dobrý přítel, řekl po zápase jeden ze tří zpovídaných barcelonistů

Výsledek 2:1 okomentovali po skončení utkání Barcelony s Neapolí celkem tři hráči prvně jmenovaného celku, kteří vedle samotné hry řešili také možné odchody sebe či svých kolegů.

Luis Suárez

K zápasu:Když jsem opouštěl hřiště, byl jsem unavený. První minuty v předsezoně jsou vždy těžké a k tomu vše komplikuje časový posun. Pokusím se dostat do zápasového rytmu co nejdříve to bude možné před začátkem ligové soutěže.

K Antoinu Griezmannovi:Byl to druhý zápas ve kterém jsme hráli spolu a myslím si, že to je začátek mnoha minut, které spolu odehrajeme v této sezoně. Pořád se musí přizpůsobit barcelonské hře, což není snadné a na začátku to má těžké každý. Je to však chytrý hráč a doufám, že se adaptuje co nejrychleji to půjde.

K možnému příchodu Neymara Júniora:Je to jeden z nejlepších hráčů na světě.

Ke konci kariéry Diega Forlána:Nemůžete srovnávat to, jakým byl hráčem s tím, jakým trenérem se může stát, ačkoliv mu jeho kariéra může samo sebou pomoci. Doufám, že bude tak skvělým trenérem, jako byl hráčem.

Norberto Neto

K zápasu:Cítím se skvěle a dobře jsem se zadaptoval. S hráči hrajícími na této úrovni je vše snazší a jsem šťastný.

K obráncům:Podle mého názoru zahrál Júnior dobře. Nikdy není jednoduché debutovat a obzvláště v barvách takového týmu. K tomu byla Neapol v lepším zápasovém rytmu. Náš tým prokázal velké úsilí a touhu vyhrát.

K atmosféře:Tam, kde přijede Barcelona, vždy dorazí spousta lidí. Je velmi důležité, že máme kolem sebe tolik lidí a užívat si jejich přítomnost je součástí naší práce.

K možnému odchodu Philippa Coutinha:Tohle je téma, o kterém se mi obtížně mluví. Osobně se modlím za to, aby zůstal. Je to můj blízký přítel a úžasná osoba. Rád bych s ním strávil hodně času, ale můj názor zde nic nezmění.

Abel Ruiz

K zápasu:Bylo to kompletní utkání a tým hrál velmi dobře. Osobně mě těší, kolik minut jsem mohl odehrát s prvním týmem.

K akademii:Snili jsme o tomto už od mala. Snažíme se užít hru a využít takovýchto příležitostí. Přijít sem, kde působí nejlepší na světě a hrát na těchto stadionech je něco úžasného. Každý mi pomáhá a chová se ke mě velmi dobře. A totéž platí pro všechny odchovance.

K možnému odchodu Philippa Coutinha:Tohle téma se mě netýká.

K cílům:Rozvíjet se jako hráč a jako člověk, bojovat o mé sny, kterým je hrát za Barcelonu. Nevylučuji hostování do jiného klubu. Chci hrát a užívat si fotbal. To je jedinou věcí, na kterou myslím.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

no Luisův čas už taky nadešel...

08.08.2019, 11:26
Pajinos clen_0548

já bych mu dal ještě tenhle rok a pak se uvidí, on to v sobě má a určitě si u nás zaslouží skončit důstojně, za to všechno, co pro nás udělal smileyzměna je však nevyhnutelná no a Griezmann jí vyřeší tak 2-3 roky, jak má ten věkový rozdíl, dle mého teda

08.08.2019, 13:52

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat