Moratti: Hrát s Messim je velkou ambicí pro každého hráče

Moratti: Hrát s Messim je velkou ambicí pro každého hráče

Mnoholetý prezident Interu Milán, Massimo Moratti, se při interview pro rádio Cadena SER vyjádřil k možnému transferu Lautara Martíneze do Barcelony a důležitosti koupě Samuela Eto'oa ve své době pro Nerazurri.

Inter se bude samozřejmě snažit udržet Lautara, protože je to velmi silný hráč s velkým potenciálem. Snem všech fanoušků je mít někoho jako jej, ale vše bude záležet na vůli hráče a nabídce Barcelony. Myslím si, že se Lautaro v Interu cílí velmi pohodlně, ale hovoříme zde o Barceloně a možnost zahrát si po boku Messiho je vždy velkou ambicí pro každého hráče. Na výměnu by se nám hodil právě Messi, ten není špatný. (smích) Ne, pravdou je, že nevím, který hráč Barcelony by byl užitečný pro Inter, čili nemohu říct.

Martínez a Eto'o jsou dva odlišní hráči. Eto'a budu vždy hájit, protože vyhrál vše a měli jsme fantastický vztah. Věděl jsem, že byl velmi silný a znal jsem jej, nicméně jsem nečekal, že bude týmu tak užitečný. Změnil náš tým, dodal mu sílu a klid. Přinesl mnohem více, než jsem mohl očekávat. Lautaro je skvlěý útočník, který ve své kariéře bude dělat velké věci. Přivést Messiho je snem pro mnoho lidí, ale tento sen je nemožný. Pořád je velmi úzce spjatý s Barcelonou a za mé vlády jsme jej nedokázali přivést.

Messi, Maradona, Ronaldo, Pelé ... to všechno jsou symboly a výjimeční a fantastičtí hráči. Messi dokáže dávat góly jako Pelé a hraje pro celý tým. Arturo Vidal má silnou osobnost a dokáže být skvělým hráčem pro jakékoliv mužstvo. Luis Suárez Miramontes vyhrál v interu hodně, byl stylový a nejvíce moderní fotbalista, jakého jsem kdy viděl. Hodně toho naběhal a dokázal nahrát míč na 60 metrů a nezastavit se. Byl inteligentní a góly dával s obrovskou grácií. Řekl bych, že změnil způsob, jakým se hraje fotbal.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat