Morientes: Lautaro by seděl jak Barceloně, tak Realu

Morientes: Lautaro by seděl jak Barceloně, tak Realu

Snad každý fanoušek španělského fotbalu vyhlíží návrat LaLigy, který přijde již dnes večer. Jedním z nich je i Fernando Morientes, který kromě restartu ročníku pohovořil s argentinskými novináři i o některých věcech týkajících se FC Barcelony.

Ve Španělsku jsme měli štěstí, že jsme si mohli užít přítomnost skvělých argentisnkých hráčů a trenérů. Stali se součástí DNA této soutěže, která se dá těžko někde najít. Barcelona má zájem o pořízení Lautara, ale hodně se mluvilo i o Realu. Více však dle mého názoru o Barceloně a Martíneze velice zaujaly oba kluby. Má dobrou herní vizi, pěkný styl a dává hodně branek. Aktuálně patří k nejlepším střelcům na světě a seděl by jak Barce, tak Realu.

Nedokáži si Messiho představit mimo Barcelonu. Připomíná mi Maldiniho, Tottiho, Puyola a další muže jednoho klubu, kteří své kariéry zahájili a také ukončili ve velkých klubech. Ani nemyslím na to, že by mohl odejít a doufám, že se domluví se svým klubem. Je pro Barcelonu velmi důležitý a takový bude až do doby, než pověsí kopačky na hřebík. Existuje nejistota ohledně přizpůsobení týmů na soutěž, ačkoliv Barcelona a Real jsou velkými favority na titul. O všem se rozhodne mezi nimi.

Je to mnohem více, než jen dovolená. Hráči byli velice zodpovědní, tvrdě pracovali společně s tréninkovým personálem, ovšem situace je odlišná. Nevíme, jak budou reagovat na kolize, rohy nebo když se nebudou moci po gólu obejmout. Hlavní však je, že se liga vrátila a doufejme, že i dobře skončí. Plány na fyzickou přípravu byly ty nejlepší a opět si budeme moci užívat fotbal. Tento ročník bude vyrovnaný.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat