MOVEMBER DE DUES CUES 2018

MOVEMBER DE DUES CUES 2018

Heslem FC Barcelona je „Víc než jen klub“, byli bychom rádi, kdyby se heslem Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues stalo „Víc než jen fanklub“. A proto jsme se rozhodli zapojit se do letošního Movemberu a podpořit dobrou věc. 

Smyslem každoroční charitativní akce Movember je poukázat během měsíce listopadu na prevenci proti mužským onemocněním a to především na rakovinu prostaty (více info zde nebo zde).

Movember je složenina dvou anglických slov:  Moustache + November = Movember

Díky veliké oblíbenosti se do Movemberu zapojují lidé z celého světa a Movember se stal velice známým pojmem, kdy se každý člověk nechá zvěčnit se specifickým typickým knírem (platí i pro ženy – představivosti se meze nekladou), který se stal již dobře známým symbolem.

Movember by měl splňovat tři hlavní body: 1) upozornit na hnutí, což symbolizuje knír; 2) mluvit o smyslu Movemberu, a šířit tak povědomí o rakovině prostaty a dalších onemocněních, která bývají společností zanedbávána; a především 3) přispět na léčbu či výzkum těchto onemocnění.

 

Naše Penya se rozhodla vyzvat Vás k účasti na této události.

Na email penya@fcbarcelona.cz můžete zasílat své fotografie k Movemberu, které budou uveřejněny na portálu fcbarcelona.cz. Budeme rádi, pokud se zvěčníte v dresu Barcelony či s jakýmkoliv symbolem našeho fanklubu.

Upozorňujeme, že není nutné být členem fanklubu, abyste se mohli k této akci připojit.

Zároveň na konto 2000078878/2010variabilním symbolem 1118 můžete posílat libovolný příspěvek. Všechny dary s tímto variabilním symbolem odešleme během měsíce prosince na konto nadačního fondu Muži proti rakovině. (Není nutné zasílat fotku s knírem, abyste přispěli.) O konečné částce, která byla prostřednictvím našeho fanklubu vybrána, budete na portálu fcbarcelona.cz informováni. Zároveň budou všichni dárci zveřejněny v Síni dárců.

Informace o nadačním fondu Muži proti rakovině si můžete přečíst zde a tady.

Pojďme společně ukázat, že naše přízeň Barceloně překračuje hranice fotbalového hřiště, a že heslo Més que un club nachází odezvu také v České republice a na Slovensku. Visca el Barça!

 

Zatím přispěli: Tomáš Škurek, Jakub Kunc, Lukáš Drašák, Kris Farkaš, Robert Šupola, Roman Janál, Josef Venglovič, Pavel Ježek, René Pawlitte, Lubomír Hajas, Michal Brandl, Ondřej Hoffman, Simona Škurková, Petr Zouhar. Děkujeme!

 

Fotogalerie:

            

Michal Brandl                                                                  Ondřej Hoffman


Zdroje: Garion, Migueli



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Ten knírek jsem zkoušel a bohužel to jako u mého jmenovce nevypadásmileyStrašil jsem lidi...Ale peníze poslány smiley

01.11.2018, 08:02

Super nápad, Movember držím už šestým rokem a pokaždé díky tomu pár lidí počastuji přednáškou o problémech mužské populace, většina i přispěje nějakým obnosem a tak by to mělo být!! smiley Takže 30. Movembera určitě nějaká kníratá fotka dorazí!! smiley

01.11.2018, 12:09
BienQuedas
Systémový administrátor

Movember=měsíc kníračů...

01.11.2018, 14:17
Migueli
Systémový administrátor

Již 8 příspěvků, díky!

21.11.2018, 08:00
Migueli
Systémový administrátor

Zatím 7 293 Kč - úžasné!

27.11.2018, 15:46

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat