NÁVOD: Vyplňování formuláře - vstupenky na domácí zápasy

NÁVOD: Vyplňování formuláře - vstupenky na domácí zápasy

Od nové sezony 2022/2023 klub oznámil nová pravidla při nákupu vstupenek na domácí zápasy jak pro socios, fankluby i veřejnost z důvodu situace, která nastala v domácím zápase proti Frankfurtu v minulé sezóně. Zásadní změnou je to, že po zaplacení vstupenek dojde k přesměrování na stránku, kde je odkaz k doplnění údajů ke vstupenkám.

Pojďme se tedy podívat, jak postupovat. Celý postup žádosti o vstupenky přes fanklub zůstává stejný. Nyní, ale přichází změna, že hned poté co zaplatím vstupenku, přeposílám žádající osobě e-mail s odkazem, kde se vyplňují údaje osoby ke každé vstupence.

Tady je nutné rozklinout, že nejste člen - socio - označeno červeným rámečkem.

Jméno, příjmení (bez diakritiky), typ dokladu (zvolit OTROS), číslo dokladu, e-mail, telefonní číslo, datum narození a země - to jsou údaje, které je nutné vyplnit a za jejich správnost zodpovídá žádající osoba.

Po vyplnění tohoto formuláře dorazí na zadaný e-mail potvrzení, kde je možno všechny zadané údaje ještě jednou zkontrolovat a případně je i změnit.

UPOZORNĚNÍ: POKUD NEVYPLNÍTE TENTO FORMULÁŘ, NEOBDRŽÍTE VSTUPENKY NA ZÁPAS!!! VSTUPENKY NA ZÁPAS POTÉ DORAZÍ NA E-MAIL 48-24 HODIN PŘED VÝKOPEM.




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat