Nejnovější novinky z přestupového trhu

Nejnovější novinky z přestupového trhu

Španělské a jiné zdroje nyní přišly s novými informacemi z přestupového trhu. Barcelona potřebuje pro nadcházející letní přestupové období ušetřit mzdové náklady a celkově vylepšit finanční situaci v klubu. Klub nadále čekají další jednání s vedením LaLigy.

Clément Lenglet

Francouzský střední obránce by mohl být prvním hráčem, který klub opustí. Aktuálně je na hostování bez opce v Tottenhamu, kde si ho vyžádal bývalý trenér Antonio Conte. Lenglet nastupuje v základní sestavě poměrně často a podle posledních zpráv by jej londýnský klub rád získal natrvalo. Oba kluby již jednají o přestupu. Přestupní částka by se měla pohybovat okolo 14 milionů eur. Některé zdroje uvádí částku 20-25 milionů eur.

Ferrán Torres

O španělského hráče má velký zájem Aston Villa a podle zpráv již mělo dojít k prvním jednáním. Příchod Matea Alemanyho do anglického celku může této transakci pomoci. Alemany i trenér Emery hráče dobře znají a věří, že by mohl být pro klub velmi důležitým. Hovoří se o částce 45 milionů eur. 

İlkay Gündoğan

Německý záložník je jedním z přestupových cílů. Smlouva v Manchesteru City končí 30. června a Katalánci jeho situaci již dlouhodobě sledují a jsou optimističtí. V poslední dnech došlo v jednáních k výraznému pokroku. Anglický celek nabízel záložníkovi smlouvu na jeden rok. Naopak Barcelona nabízí sice nižší plat, ale delší kontrakt na tři roky. 

Ansu Fati - Ruben Neves

Joan Laporta se měl ústně domluvit s agentem Jorgem Mendesem ohledně přestupu Nevese. Laporta dal podmínku, že Neves přijde pouze tehdy, pokud sežene nabídku za Ansu Fatiho okolo 30 milionů eur. Hodně se ale také hovoří o výměně těchto dvou hráčů a doplatku. Postoj Fatiho je v tomto případě klíčový. Sám hráč si přeje v Barceloně zůstat. Pokud by tomu tak bylo, musel by se Mendes poohlédnout po jiné variantě, která by celkovou částku snížila. Wolves budou za hráče žádat okolo 50 milionů eur, což si Barcelona nemůže dovolit. 

Vitor Roque

Podle novináře Rogera Torella se Barcelona rozhodla podepsat Vitora Roqueho v létě. Celková částka by se měla pohybovat okolo 40 milionů eur. O přestupu se toho v poslední době napsalo již hodně a i zde bude záležet na finanční situaci v klubu. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Včera jsem viděl zápas City-Reál,pokud příjde Ilkay Gundogan,věřím že se může FCB přiblížit slavné éře ,kdy FCB trénoval Pep Guardiola.

18.05.2023, 17:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat