Neymar: S Messim bychom utvořili úchvatné duo a nejlepším protivníkem byl Ramos

Neymar: S Messim bychom utvořili úchvatné duo a nejlepším protivníkem byl Ramos

Trochu pod kotlem současných spekulací týkajících se jeho odchodu zatopil Neymar v rozhovoru pro Oh My Goal, kde se řešil jeho bývalý kolega Leo Messi, současný spoluhráč Kylian Mbappé nebo třeba kapitán Realu Madrid, Sergio Ramos.

Messi je nejlepším hráčem, se kterým jsem kdy hrál. Pro mě je nejlepším na světě a nejlepším, kterého jsem kdy viděl. Společně bychom utvořili úchvatnou dvojku a bylo pro mě ctí a potěšením hrát po jeho boku a ještě jej nazývat přítelem,“ pravil Neymar Júnior na adresu Lionela Messiho, s nímž by se rád opět setkal v Barceloně, kde už hráli v letech 2013 až 2017.

Brazilec poté označil Víctora Valdése, jenž se stal novým koučem juniorky, nejlepším brankářem, proti němuž stál. Stalo se tak v roce 2011 na Mistrovství světa klubů FIFA v Japonsku se svým Santosem, kde se střetli ve finále, z něhož vzešla vítězně Barcelona.

Kylian Mbappé je tak rychlý. Je velmi mladý a má před sebou dlouho kariéru. Věřím, že se z něj stane neuvěřitelný hráč a jeden z nejlepších. Bude bojovat o zisk Zlatého míče a doufám, že dosáhne všeho, čeho chce. Je to velmi hodná osoba a zaslouží si všechno,“ chválil pak i jednoho ze svých aktuálních kolegů.

Následně byl dotázán na nejlepšího hráče, proti kterému stál. „Sergio Ramos. Je to excelentní stoper a je nejlepší. Dokonce dává branky a je velmi obtížné jej zastavit.

Na závěr se pak Neymar vyjádřil ke svému krajanovi, který působí právě pod řádem Ramose v Realu, Viníciusi Júniorovi. „Je to velmi mladý fotbalista, který se dle mého stane neuvěřitelným hráčem, jedním z nejlepších na světě a dalším favoritem na Zlatý míč. Dokáže dosáhnout všeho, čeho si zamane.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat