Nuñez z Athleticu Bilbao je jednou z možností Barcelony

Nuñez z Athleticu Bilbao je jednou z možností Barcelony

Odchod Semeda a Suáreze z klubu Barceloně umožňuje trošku pozměnit kádr a přivést do klubu nové hráče. Barca se snaží získat Sergiña Desta a také obránce Manchesteru City Erica Garciu. 

Garcia je jeden z top cílů Barcelony. Příští léto mu v City vyprší smlouva, takže by neměl stát tolik. Barcelona však počítá také s možností, že se obránce do klubu nepodaří přivést. V tom případě má klub náhradní plán. 

Jedno z jmen, která jsou na stole, je obránce Athleticu Bilbao Unai Nuñez. Ve 23 letech chce obránce z klubu odejít na hostování. Pokud by mu klub hostování umožnil, přistoupil by na prodloužení smlouvy, o kterém se v posledních měsících nediskutovalo. 

Smlouva Nuñezovi vyprší v roce 2023 a výkupní klauzule je 30 milionů eur. V případě, že Barca Garciu nepodepíše, by tedy klub chtěl přivést obránce Athleticu Bilbao. Ten je však pro Bilbao momentálně jedním z klíčových hráčů, a proto klub veškeré nabídky za hráče doposud odmítl. Nuñez navíc touží po tom, aby měl na hřišti ještě důležitější roli.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Chápu, že chtějí okysličit kádr a donýst nějaký mladý svěží vítr, ale připadá mi to, že se musí koupit někdo za každou cenu. Copak tyto třetí čtvrté volby za desítky milionů jsou lepší než naši odchovanci zadarmo? Nejspíš nemáme béčko plné supertalentů (to by jsme asi 3.ligu nehráli), ale jeden do každé řady se tam snad najde. Ještě pochopím utratit miliony za "top" hráče-ty v béčku nemáme, ale pokud tento kup nevyjde, tak raději nekupovat nikoho než tyto hráče, kteří si stejně nezahrají.

23.09.2020, 21:05
marek99
Senior editor

Ja proste nedokážem pochopiť, prečo popri Piquém a Lengletovi nemôžu byť dvaja mladí, ktorých už máme - Araújo a TODIBO.

23.09.2020, 23:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat