Nyom zpochybňoval rozhodnutí sudího anulovat branku, Cucurella se také pustil do arbitra

Nyom zpochybňoval rozhodnutí sudího anulovat branku, Cucurella se také pustil do arbitra

Poněkud rozčarováni byli po zápase na Camp Nou s domácí Barcelonou hráči Getafe, kteří ve svých prohlášeních zkritizovali rozhodčího Guillerma Cuadru Fernándeze. Podle Allana Nyoma měl platit jeho gól po rohovém kopu, jelikož „neměl v úmyslu do Umtitiho vrazit“, ex-barcelonista Marc Cucurella se zase domníval, že jim neumožňoval žádný kontakt s hráči soupeře, který nakonec zvítězil 2:1.

Allan Nyom

Ten gól byl po rohu a já cítil kontakt. Snažil jsem se ubránit a nechtěl zablokovat Umtitiho. On spadl, já dal branku, ale rozhodčí jí anuloval. Nevím, jestli to bylo správně. Musím se podívat na opakovaný záznam. Tohle je těžký stadion a Barcelona má hráče výjimečné kvality. Snažili jsme se jim postavit s našimi zbraněmi, ale bylo to těžké. Dokázali jsme dát gól na 1:2.

Snažili se na naše soupeře vytvořit větší tlak. Měli jsme šanci srovnat utkání, ale bohužel jsme nedali další gól. Musíme ale pokračovat v boji, čekají nás další zápasy ve čtvrtek a v neděli. Ángel je skvělý. Má úžasnou kvalitu a ve vápně je to skutečně zabiják. Je jedno, jak míč dostane – vždy jej pošle do brány. Jsme rádi, že jej máme v týmu a ohledně možného odchodu neřeknu nic.

Marc Cucurella

Každý tým používá své zbraně a hraje tak, aby vyhrál. O tom je fotbal. Pokud jsme spáchali 30 faulů, kterých jsme se dnes (vyjádření proběhla v sobotu, pozn. přek.) dopustili, a k tomu vyhráli, nikdo by si na to nevzpomněl. Barcelona měla spoustu přihrávek, ale kdyby prohrála, znovu by to bylo irelevantní. Tady hraje 11 hráčů na 11 a každý má svůj styl.

Oba celky se vždy snaží jej nejlépe využít a rovněž si myslím, že počet faulů byl tak vysoký proto, že rozhodčí nám neumožnil přiblížit se hráčům Barcelony. V prvním poločasu jsem měl situaci se Sergim Robertem, která byla posouzena jako faul, přitom já se domnívám, že se měl zahrávat rohový kop. Sudí neumožnil žádný kontakt.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat