Odpolední přehled španělských novin (31. 5. 2020)

Odpolední přehled španělských novin (31. 5. 2020)

Závěr týdne a poslední květnový den přináší následující nadpisy na hlavních stranách Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Nové výměny,“ píše Mundo Deportivo k tomu, že pro tzv. „trade“ s Interem a Juventusem, za které hrají cíle Barcy Pjanič a Martínez, použije Júniora Firpa, jenž je nejblíže týmu z Milána a někoho z trojice Vidal, Dembélé a Aleňá v případě Staré dámy. Ansu Fati není na prodej. O Dembélého se znovu zajímá Liverpool a Klopp nad ním uvažuje v případě, že nezíská Tima Wernera. Od pondělka se bude trénovat v plném počtu a Lewandowského dvojička do sítě Düsseldorfu jej staví do čela boje o Zlatou kopačku. Rakousko souhlasí s návratem Formule 1 dne 5. a 12. července a týmy NBA budou hlasovat příští čtvrtek, jestli se vrátí letošní ročník.



Zbývá 11 finále,“ řekl pro Sport Arturo Vidal, který chce stanovit neuvěřitelný rekord v podobě zisku 9 mistrovských titulů se třemi různými kluby. „Zápasy, které zbývají jsou velmi obtížné a my musíme myslet jenom na vyhrávání a to nejlepší možné rozuzlení sezony.“ Juventus by pro operaci s Pjaničem využil Fatiho, ale ten není na prodej. Setién bude zítra moci trénovat s hráči a v závislosti na tom, jak se bude vyvíjet pandemie, může příští ligový ročník začít s 30 % diváků na stadionech. Hanga se obává zranění po návratu basketbalové Ligy ACB.


Chci devátý,“ potvrdil pro L'Esportiu výše jmenovaný chilský reprezentant, který vyhrál 4 mistrovské tituly s Juventusem, 3 s Bayernem a 1 v Barceloně. Týmy mohou od zítřka trénovat v úplném počtu v souladu s městem, ve kterém pobývají. Projekt s cílem vytvořit novou ligu pro pozemní hokejisty se odkládá a Bayern porazil vysoko Fortunu a i nadále dominuje Bundeslize. Abelardo bude moci aplikovat všechny taktické změny, které měl v plánu. Nuria Castanová je jednou ze čtyř nejlepších snowboardistek ve světě a hráčka stolního tenisu Galia Dvoraková dodává, že „pokud budu hrát v tomto týmu, můžu se soustředit na velmi dobrý trénink, který mi pomůže do Tokya“. Bazény se budou muset otevřít v první fázi nastartování ekonomiky a sportovci je budou moci využívat po předchozím objednání a do omezeného počtu. Federer je na čele žebříčku nejlépe placených sportovců podle Forbes. Tento švýcarský tenista si vydělal 106,3 milionů amerických dolarů.


Marca se domnívá, že „Havertz si bude muset počkat“. Jednání s Realem byly ve velmi pokročilém stádiu, nicméně obtížná situace na trhu způsobená pandemii a tlak v kabině Realu znamená, že se Němec spíše vzdaluje od hraní na Bernabeu. O perlu Leverkusenu má zájem i Bayern. Tréninky Realu začínají, Mnichov a Lewandowski s vysokou výhrou a díky současnému viru chodí Španělé méně na procházky.


Camavinga si vybral Real,“ informuje AS. Hráč si na stole nabídek vybral tu od Los Blancos, protože „miluje klub a Zidana,“ jak říkají jeho blízcí. Juventus a PSG jsou však také lákavé kluby. Ter Stegen se chce stát nejlépe placeným brankářem na světě. Fotbal se vrací do normálu, když ministerstvo umožnilo neomezené trénování před návratem LaLigy. Poslední zpráva píše o žadonění v případě Floyda a sport v USA vybouchl - promluvili Kerr, Jackson, Gauf, Kaepernick a další.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

smiley

31.05.2020, 15:46

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat