Ohlasy po Cartageně: Pérez se těšil ze startu, Valverde označil za nejdůležitější přístup mladíků a Neto

Ohlasy po Cartageně: Pérez se těšil ze startu, Valverde označil za nejdůležitější přístup mladíků a Neto

Přátelské utkání Barcelony a Cartageny, jenž skončilo výsledkem 2:0 pro hosty, okomentovali z řad prvně jmenovaného celku 3 zástupci – trenér, autor první branky a brankářská dvojka, která připomněla, že „chce vždy hrát a pracuje tak, aby tak činili“.

Carles Pérez

Proto jsme tady a děláme to, co potřebuje trenér. Kdykoliv mohu nastoupit, je to pro mě radost a snažím se předvést to nejlepší. Věděli jsme, že Cartagena bude chtít před svým publikem bojovat, ale hráli jsme dobře a povedlo se nám vyhrát.

Je dobré, že klub organizuje takové charitativní zápasy a rádi pomůžeme. Zdejší příjezd byl důvodem k tomu být šťastný a doufám, že si každý toto utkání užil.

Ernesto Valverde

Důležité bylo solidární gesto Barcelony, které pomohlo lidem poté, co se stalo před pár týdny. Těší nás, že jsme zde přijeli a Barca využila skvělé atmosféry, díky které se mohlo užívat výkonů hráčů a sledovat, jak se jim daří. Byla to odlišná atmosféra oproti soutěžnímu klání.

Nejdůležitější byla šance zahrát si pro mladé a skvělý přístup kluků z rezervy, ačkoliv byl trávník nerovný a museli jsme si na to dávat pozor. A zranění Sarsanedase? Je to škoda a doufám, že to nic nebude.

Norberto Neto

Pracuji proto, abych hrál a pokaždé chci být na hřišti. Na tréninku se snažím vyhrát své místo v zápasech a pořád na tom pracuji. Chci ukázat, co mohu pro Barcelonu udělat. Nejdůležitější dnes (vyjádření proběhla ve středu, pozn. přek.) byl důvod, proč jsme přijeli.

Gratuluji klubu za iniciativu a děkuji lidem, že přišli. Taková gesta se musí opakovat častěji. Bylo to obtížné, jelikož týmy z nižších soutěží neznají tak dobře svého soupeře. Odlišný byl i stadion, na který nejsme zvyklý a ovlivnilo nás to v některých detailech. Vždy ale musíme být soustředění.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat