Olmo: Z Barcelony jsem odešel, abych se dostal tam, kde jsem nyní

Olmo: Z Barcelony jsem odešel, abych se dostal tam, kde jsem nyní

Současný člen kádru Red Bullu Lipska a odchovanec La Masie, Dani Olmo, podal interview madridskému plátku AS a dvaadvacetiletý ofenzivně laděný hráč, o němž se před pár měsíci spekulovalo jako o nové posile, v něm věnoval pár slov i Barceloně či přizpůsobení se Bundeslize.

Na Bundesligu si zvykám velmi dobře a jsem rád, že je vše zpátky v normálu a my mohli odehrát první zápasy. Teď musíme ještě pracovat, jelikož zbývá několik zápasů. Bojujeme o postup do Ligy mistrů a nic není uzavřenou záležitostí. Do Lipska jsem zamířil po dobré sezoně a protože zde se v lednu nehraje, byl jsem dobře připraven po fyzické stránce. Předsezony v Chorvatsku jsou také poměrně těžké a přizpůsobit se místním tréninkům pro mě nebylo těžké.

Je pro mě ctí nacházet se na žebříčku nejcennějších odchovanců Barcy spolu s Messim. Do Záhřebu jsem však odešel proto, abych se dostal tam, kde jsem nyní a toto rozhodnutí lze považovat za správné. Nyní makám ještě více, než dříve. V průběhu karantény jsem si doma udělal malou posilovnu, abych nevypadl z rytmu. Když jdete do takové ligy, jakou je ta německá, je to důležité.“ Připomeňme, že o Olma měli barcelonští zástupci zájem letos v lednu.

Dosáhnou-li kluby dohody, můžu odejít a největším stimulem by pro mě bylo trénovat a učit se od Messiho,“ řekl tehdy sám fotbalista, jenž katalánskou metropoli opustil v šestnácti letech. Nakonec však zamířil do Německa, kde je šťastný a vypadá to, že nevracet se domů bylo správné rozhodnutí.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat