Penya podpořila sbírku na podporu zaměstnanců a vedení společnosti Bar&Co

Penya podpořila sbírku na podporu zaměstnanců a vedení společnosti Bar&Co

Loď, která byla domovem Penya Blaugrana London, se potopila v Temži. Naše penya přispěla částkou 100£.

Sídlo londýnského fanklubu, v němž fanklub posledních 15 let sídlil, se potopilo kvůli bouři a barcelonský fanklub chce pomoci rodině, která podnik vlastnila a pracovala v něm.
Koncem minulého týdne způsobily silné deště, které postihly Velkou Británii, potopení lodi Bar&Co, která byla přestavěna na restauraci a místnost pro pořádání večírků, ale která byla také silně spojena s Barcelonou, v řece Temži. Po 15 let byl Bar&Co místem, kde se každý den zápasu Barçy scházeli členové Penya Blaugrana London.

PODPOŘIT TUTO SBÍRKU MŮŽETE I VY, ZDE.

Poté, co se tuto zprávu dozvěděli, a uprostřed zděšení způsobeného ztrátou místa, které považovali za svůj domov, se klub příznivců, jemuž předsedá Eduard Manas, rychle pustil do práce, aby zmírnil škody způsobené rodině, která prostory vlastnila, a jejím zaměstnancům. Za tímto účelem spustil barcelonský fanklub internetovou kampaň na sbírku finančních prostředků, která se snaží zmírnit škody způsobené touto událostí.

Ze stanovené cílové částky 5 000 liber se iniciativa nyní blíží k částce 4 000 liber díky četným vyjádřením podpory, které londýnský PB obdržel, v mnoha případech od dalších fanklubů a také od Culés z celého světa.

Odkaz pro Culés a Katalánce v Londýně

Fanklub Penya Blaugrana London, založený v roce 1985, je v současnosti nejdéle působícím oficiálním fanklubem ve světové federaci a stal se symbolem barcelonismu v Londýně i v celém Spojeném království. Ve skutečnosti má členy v různých částech země a také s velkou rozmanitostí národností mezi nimi. Každý Culé, který navštívil britskou metropoli a chtěl se podívat na zápas Barçy, věděl, že tak může učinit v sídle PB London. Stejně tak fanklub často uvádí zápasy při evropských výjezdech Barçy do Velké Británie.

Kromě této propagace barcelonismu se PB Londýn angažuje také v šíření katalánské kultury ve svém městě. Klub fanoušků pravidelně spolupracuje s delegací Generalitat de Catalunya v Londýně a podílí se na jejích aktivitách, jako jsou oslavy svátku Sant Jordi a Diada 11. září.

PODPOŘIT TUTO SBÍRKU MŮŽETE I VY, ZDE.


Zdroje: Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona



Diskuze

Snad to potopení není předzvěst.Teď vážně,super počin.

10.01.2024, 10:08

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat