Penya podpořila sbírku na podporu zaměstnanců a vedení společnosti Bar&Co

Penya podpořila sbírku na podporu zaměstnanců a vedení společnosti Bar&Co

Loď, která byla domovem Penya Blaugrana London, se potopila v Temži. Naše penya přispěla částkou 100£.

Sídlo londýnského fanklubu, v němž fanklub posledních 15 let sídlil, se potopilo kvůli bouři a barcelonský fanklub chce pomoci rodině, která podnik vlastnila a pracovala v něm.
Koncem minulého týdne způsobily silné deště, které postihly Velkou Británii, potopení lodi Bar&Co, která byla přestavěna na restauraci a místnost pro pořádání večírků, ale která byla také silně spojena s Barcelonou, v řece Temži. Po 15 let byl Bar&Co místem, kde se každý den zápasu Barçy scházeli členové Penya Blaugrana London.

PODPOŘIT TUTO SBÍRKU MŮŽETE I VY, ZDE.

Poté, co se tuto zprávu dozvěděli, a uprostřed zděšení způsobeného ztrátou místa, které považovali za svůj domov, se klub příznivců, jemuž předsedá Eduard Manas, rychle pustil do práce, aby zmírnil škody způsobené rodině, která prostory vlastnila, a jejím zaměstnancům. Za tímto účelem spustil barcelonský fanklub internetovou kampaň na sbírku finančních prostředků, která se snaží zmírnit škody způsobené touto událostí.

Ze stanovené cílové částky 5 000 liber se iniciativa nyní blíží k částce 4 000 liber díky četným vyjádřením podpory, které londýnský PB obdržel, v mnoha případech od dalších fanklubů a také od Culés z celého světa.

Odkaz pro Culés a Katalánce v Londýně

Fanklub Penya Blaugrana London, založený v roce 1985, je v současnosti nejdéle působícím oficiálním fanklubem ve světové federaci a stal se symbolem barcelonismu v Londýně i v celém Spojeném království. Ve skutečnosti má členy v různých částech země a také s velkou rozmanitostí národností mezi nimi. Každý Culé, který navštívil britskou metropoli a chtěl se podívat na zápas Barçy, věděl, že tak může učinit v sídle PB London. Stejně tak fanklub často uvádí zápasy při evropských výjezdech Barçy do Velké Británie.

Kromě této propagace barcelonismu se PB Londýn angažuje také v šíření katalánské kultury ve svém městě. Klub fanoušků pravidelně spolupracuje s delegací Generalitat de Catalunya v Londýně a podílí se na jejích aktivitách, jako jsou oslavy svátku Sant Jordi a Diada 11. září.

PODPOŘIT TUTO SBÍRKU MŮŽETE I VY, ZDE.


Zdroje: Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona



Diskuze

Snad to potopení není předzvěst.Teď vážně,super počin.

10.01.2024, 10:08

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat