Pep Guardiola: Kdyby to bylo nutné, vrátil bych se do Barcelony

Pep Guardiola: Kdyby to bylo nutné, vrátil bych se do Barcelony

Převzal cenu pro nejlepšího trenéra roku na Catalan Sports Star Gala. Pep Guardiola odpověděl na několik otázek a kromě toho hovořil o možném návratu do FC Barcelona nebo prodloužení smlouvy s Manchesterem City.

Nová smlouva s Manchesterem City:

"Prodloužil jsem smlouvu s Manchesterem City, protože je tam velmi slunečno (smích). Cítím se tam velmi dobře, velmi pohodlně, dávají mi všechno a mám kolem sebe velice dobré přátele."

"Abyste mohli pokračovat v práci, musíte mít velmi dobré hráče, a když máte podporu shora, můžete pokračovat v práci. Tohle město není Barcelona, ​​nejsem samozřejmě doma, ale zápasy jsou každé tři dny a já se na ně připravuji. V Manchesteru a City se cítím dobře."

Návrat do Barçy:

"Kdyby to bylo nutné, vrátil bych se do Barcelony. Nyní to není aktuální. Pep odešel a klub dál vyhrával. Pokud se budeme muset znovu vidět, uvidíme, ale přirozenou cestou. Teď je čas jiných lidí. Nic se nevyrovná Barçe. Pokud jsem tady, je to proto, že mi Barça dala všechno. Nikdy jí nebudu dostatečně vděčný."

"Cítím se v City jako doma. I v Německu jsem se cítil dobře. Teď jsem přemýšlel o ukončení mého vztahu se City. Důkladně jsem to probral s manželkou Cristinou, ale zase mě do toho zatáhli."

Sezóna Barçy:

"Z pohledu Ligy mistrů je to zklamání, ale když analyzujete zápasy, uvědomíte si, že takhle vypadá tato soutěž, protože v Mnichově měli vyhrát tím, jak hráli. Vedení vynaložilo neuvěřitelné úsilí na vybudování mimořádného kádru. Mrzí mě, že nejsou v Lize mistrů, ale upřímně bych se s Barcou raději nesetkal (smích)."

Španělská reprezentace:

"Neříkám to, protože Luis Enrique je můj velký přítel, ale nikdo na tomto mistrovství světa nehrál jako Španělsko. Nakonec vám fotbal ne vždy dává to, co si zasloužíte. Okamžik pravdy přijde ve čtvrtfinále, v semifinále..."

Luis Enrique na Twitchi:

"Já tyhle věci nesleduji. Vím jen, že se skvěle baví a bere vašim [novinářům] práci. Říkal jsem si: „Co dělá na Twitchi?!“ ale jsem za něj moc rád, ale hlavně proto, že národní tým hraje velmi, velmi dobře."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Slovíčko "nutné" v tomto případě znamená být každoročně největším favoritem na výhru LM a mít neomezený rozpočet na přestupy?

29.11.2022, 22:36
Nogares absint

Řekl bych, že až uvidí, že máme zdravé finance a rozumné vedení, tak bude ochotný přijít. To druhé už snad nastalo, k tomu prvnímu se postupně dopracujeme. Ale určitě to nebude v brzké době.

30.11.2022, 09:25
KU420 Nogares

Rozumné vedení smileysmileyvsmiley čele s hadem, který rozprodal většinu aktiv, zadlužil Barcu na 30 let, kvůli 1 sezóně, doslova vyjebal s Messim, Suarézem a dalšíma legendama ...

30.11.2022, 09:46
Nogares KU420

Bartomeu už u kormidla není smileysmiley

30.11.2022, 09:51
KU420 Nogares

Naštěstí není, smutné že není v pracovním táboře, či alespoň vězení. Ale moc jsme si nepolepšili .. z bláta do louže

30.11.2022, 19:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat