Philippe Coutinho je blízko hostování v Arsenalu

Philippe Coutinho je blízko hostování v Arsenalu

Jako blesk z čistého nebe se včera odpoledne objevila zpráva francouzského deníku L’Equipe, která tvrdila, že brazilský ofenzivní záložník Philippe Coutinho je krůček od návratu do Premier League a to v rámci zápůjčky pro jednoho ze dvou severo-londýnských celků.

Philippe Coutinho má namířeno ven z Camp Nou. Minulý týden to pro největší katalánské periodikum Sport potvrdil zdroj blízký klubu a původně se očekávalo, že se bývalý hráč Liverpoolu či Interu Milán stane protiváhou přestupu jeho krajana Neymara Júniora z PSG. Tomu nicméně utržil přítrž staronový sportovní ředitel Leonardo.

Nyní vše směřuje do Premier League, kde se dnes v podvečer uzavírá přestupové okno. Na poslední chvíli by mohlo dojít k senzaci a Coutinho by se po roce a půl vrátil na Britské ostrovy. Nebylo by to však na Anfield, nýbrž pravděpodobně na sever Londýna. Arsenal by si jej rád vypůjčil bez možnosti zakoupení v příštím roce.

Tato dohoda by Barceloně vyhovovala a to proto, že potřebuje udělat místo na plat Neymara, jenž by přišel v rámci dalšího hostování, a aktuálně má kouč Ernesto Valverde přetlak záložníků. Své šance z minulého ročníku Coutinho nevyužil naplno a tak se může, že v příštích hodinách přiletí z USA, kde probíhá turné Barcy, do Anglie.

Tottenhamu pak může odejít Christian Eriksen a to do Manchesteru United. Pokud se tak skutečně stane – aktuálně se oba celky domlouvají na výši přestupové částky – mohl by se ještě Coutinho stěhovat ke Kohoutům. A pokud v jejich kádru dánský středopolař setrvá, další alternativou je právě United, leč se jedná o rivala Liverpoolu.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Couthino by se nevrátil na britské ostrovy po 5ti letech. Jinak se mi nějak nechce věřit ani hostování a ani v Arsenalu, tak uvidíme

07.08.2019, 08:42
Pajinos Creus

překlep, 5 let byl v Liverpoolu, blbě jsem to napsal - opraveno

07.08.2019, 09:03

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat