PIQUÉ: JEDINÝM POZITIVEM JE VÝHRA

PIQUÉ: JEDINÝM POZITIVEM JE VÝHRA

Barcelona včera proti Valladolidu nepodala příliš přesvědčivý výkon, což po zápase přiznali Piqué i kouč Ernesto Valverde.

Piqué

"Nehráli jsme dobře. Nebyl to dobrý výkon, vůbec nebyl dobrý. Jedinou dobrou zprávou je výhra," vykládal vytáhlý stoper po zápase.

"Potřebovali jsme se dostat zpět na vítěznou vlnu po těch dvou remízách. Musíme se ale zlepšit, protože nemáme dobré pocity."

"Soupeři také hrají, ale myslím, že z naší strany toho musíme udělat víc. Musíme být plynulejší, to je to, co nám přineslo tolik titulů. Když si míč rychle nepředáváme, sice jej držíme, ale jsme pak slabší. Víme, že to ostatní týmy vědí, takže to musíme zlepšit."

"Proti Lyonu musíme hrát lépe, jinak budeme mít problémy."

K penaltě řekl jen: "Byl jsem podražený zezadu a to mě destabilizovalo - to je penalta."

Výsledek obrázku pro piqué

Valverde

"Byla to těžce vydřená výhra, trpěli jsme. Byli dobře zorganizovaní. V prvním poločase jsme si pomalu předávali míč, chyběla nám přesnost a byli jsme ohrožováni z brejků."

"I když, celkově si nevytvořili šance. My jsme šance měli, druhá penalta mohla rozhodnout. Masip byl velmi dobrý. Nakonec jsme to museli přetrpět."

"Nejsem vůbec nervózní, když Messi střílí penalty. Byl jsem přesvědčený, že obě promění. Leo je sázka na jistotu. Stejně tak mohl vstřelit i další góly."

"I soupeř hraje, ale my jsme nebyli dobří. Je těžké pokaždé zářit a vytvořit si 7 jasných šancí, abychom vyhráli. S rozdílem 3:0 nebo 4:0 bychom mluvili úplně jinak, ale chyběla nám rychlost při držení míče, to je pravda."

"Čekají nás teď klíčová utkání a tady jsme byli spolehliví."

Výsledek obrázku pro Valverde

Boateng

Svůj první ligový zápas v barvách Barcelony odehrál Kevim-Prince Boateng, který byl rád za šanci. Naskočil sice teprve do druhého zápasu, i tak si už ale užil dostatek kritiky. S tím si nedělá těžkou hlavu a nepočítá ani s větší rolí v týmu.

"Pro mě je to výjimečný den, protože jsem si splnil sen."

"Když hrajete v Barce, je běžné, že vás kritizují."

"Jsem realista a vím, že jsem zde, abych pomohl týmu."

Související obrázek

Carles Aleñá

"Zápasy jako je tento jsou často komplikované, je těžké vytvořit si šance. Kdybychom v prvním poločase dali víc branek, hra by se více otevřela, ale je jasné, že další zápas je příliš blízko."

Messi se Suárezem zahodili několik šancí, Aleñá však ujišťoval, že to tým nijak nerozhodí. "Jsou dobří a ve finále jsme selhali všichni. Musíme také poblahopřát Masipovi, nakonec to byly spíše jeho zásluhy než selhání Luise a Lea."

"Když přijdou dva zápasy, které nevyhrajete, začnou se objevovat pochybnosti, a proto bylo důležité vyhrát. Sice bychom si přáli, aby to bylo lepším způsobem, ale to je náročné, i soupeř hraje."

"Messi jednu penaltu proměnil a druhou ne, ale jsme v klidu, věříme mu a příště určitě půjde znovu."

"Je jasné, že proti Lyonu se musíme zlepšit. Nic nám nedarují, buď hrajete na 100 %, nebo můžete jít domů. Musíme se zlepšit, ale musíme zůstat klidní, protože přichází důležitý zápas. Vůbec nejsme znepokojení, všichni týmu věříme."

Výsledek obrázku pro carles alena


Zdroje: sport.es, goal.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat