Piqué: Když nás lidé potřebují, jsme všichni jednotní – nehledě na klubovou příslušnost

Piqué: Když nás lidé potřebují, jsme všichni jednotní – nehledě na klubovou příslušnost

V sobotu se uskutečnil LaLiga Santander Fest, v jehož průběhu se vybíraly peníze na boj s koronavirem a také zaznělo několik komentářů přímo od hráčů. Jedním z nich byl Gerard Piqué, jenž hovořil o následcích současné pandemie a o tom, jak on sám prožívá aktuální období.

Boj s koronavirem není snadný, ale společně to zvládneme. Aktuální situace je pro nás hodně obtížná a fakt, že LaLiga se zapojuje do těchto iniciativ nás naplňuje velkou hrdostí – nejen jako fotbalisty, ale také jako členy klubů a fanoušky. Každý může přispět a jsme rádi, že se něčeho takového můžeme zúčastnit.

Je důležité odlišit rivalitu na hřišti v derby – jako např. El Clásico – od těchto momentů, protože když vidíme, že nás lidé potřebují, jsme všichni jednotní. Všechny nás činí pyšné to, že společně tvoříme tuto ligovou rodinu. Všechno tohle je složité a bude nás to stát hodně. Čekají nás těžší časy a někteří naši milovaní budou trpět.

Jiní to prožijí osobně, nicméně vypořádáme se s tím, jelikož dohromady jsme neporazitelní. Rodiče jsou jako magnet – ať už jdeme kamkoliv, děti nás následují. Vždy je máme za zády a nejde to jinak. Teď trávíme čas jinak, než jsme byli zvyklí. Trénujeme na terase a snažíme se udržet v kondici.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat