Piqué: Návrat ligy 12. června? Bodlo by nám to až o něco později

Piqué: Návrat ligy 12. června? Bodlo by nám to až o něco později

Gerard Piqué byl jedním z hostů pořadu #Vamos a v něm se vyjádřil k návratu do práce a možnému datu, kdy by se mohla vrátit i LaLiga. Vedení španělské nejvyšší soutěže tlačí na datum 12. června.

Všechno ohledně návratu a testování bylo velmi dobře vysvětleno. Začali jsme v pátek a zítra máme další trénink. Teď se cítím dobře. Je to odlišné, ale musíte se přizpůsobit. Je důležité, aby každý věděl protokol a důsledně jej dodržoval. Existují různé zájmy ve sportu a chápu, že LaLiga chce dohrát ročník, protože pořád chybí rozhodnout hodně věcí.

Nelíbí se nám hrát bez diváků, ale ukončit sezonu teď by bylo zlé, i když jsme lídry tabulky. To, k čemu přistoupila liga, tak dává smysl. Slyšel jsem, že Javier Tebas mluvil o návratu dne 12. června, což je teprve za měsíc, bez přátelských utkání. Snad nad tím ještě popřemýšlí kvůli výkonům a absenci zranění. Pokud mohu něco navrhnout, pár dní navíc by přišlo vhod.

Je obtížné být odtržený od rodiny a pokud se nám vyhnou srazy reprezentací, byli bychom jim vděční. V klubových centrech dochází k velmi málo kontaktům. S Messim jsem se třeba neviděl, ani nevím, kde a kdy trénoval. Viděl jsem jej pouze na parkovišti a v autě.“

„Ohledně Davisova poháru v tomto roce jsem skeptický. Existuje spousta nejistot a my se budeme snažit držet krok s tím, co říká Národní sportovní rada. Davis Cup bez fanoušků by byl těžký na hraní a je mnoho možností. Nikdo si není jistý, zdali bude možné naplnit tribuny. Vše se ujasní postupem času. Musíme být připraveni a pracovat z domova.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat